[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009
I tym własnie ta impreza sie wyróżnia. Jest momentami wymagajaca, sa cenne nagrody a ani przez chwile nie widziałem cisnieniowców ktorzy za wszelka cene po trupach chca wjechac na pudło.Będzie dobrze ważne żeby było wesoło nie mam ciśnień na pudło.
Dzieki otwartej trasie i braku sekundowo naliczanych oesów nie widziałem quadowców biegiem latajacych z lina do drzewa. Tak sie po prostu przez tyle godzin nie da.
To co mi sie podoba to fakt ze kazdy jedzie swoim z gory zaplanowanym tempem mozna opracowac strategie uwzgledniajac awarie sprzetu, paliwo i oczywsicie własna wytrzymałość .
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
-
- prezziguzzi
- Kontakt:
- DZIKI - husky
Ja też już nie mam . Robertyamaha się na Wyścigach psich zaprzęgów nie spotkaliśmy bo zawodów nie było bo śniegu nie było . Nie ma tego złego . Żale z cerrone śmy utopili w małej czystej , śniegu nie ma to i robota Łukaszowi poszła i załatwił chłopak co trzeba i fajny chłopak i ................................ a tam jutro wale na wąwozyrobertyamaha napisał...
rzeczywiście ciśnienia nie ma,
formę trza robić
Ostatnio zmieniony wt 27 sty, 2009 przez DZIKI - husky, łącznie zmieniany 1 raz.
Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2
Polaris Hawkeye
Hmmm...Grzegorz Głowienka Quadzik sprawuje PATRONAT QUADOWY nad Dziczą Bieszczadzką, więc relacje filmowe i zdjęciowe oraz artykuły w gazecie zagwarantowane... Do zobaczenia na Dziczy...
Grzesiu, powiedz tak szczerze, czy nie dostanę kamieniem w głowę gdy pojawię się z aparatem na trasie dziczy?
Ostatnio zmieniony pt 30 sty, 2009 przez maciek_k, łącznie zmieniany 1 raz.