[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009
No to świetnie! Jak Sanol i Ejstober będą sędziami, a Markus będzie "magicznie" naprawiał mojego Rincona to może znowu spotkamy się z Grotem i Edwardem na trasie i razem pognamy dalej!
Mam tylko prośbę do Ejstobera i Sanola - możecie mieć ze sobą trochę więcej tej wiśniówki? Poprzednio było mi głupio zostawiać Wasze zapasy w opłakanym stanie... może tym razem przywiozę Wam nowe zapasy o 4 rano...
pozdrawiam
Maciek-Śmigło
Mam tylko prośbę do Ejstobera i Sanola - możecie mieć ze sobą trochę więcej tej wiśniówki? Poprzednio było mi głupio zostawiać Wasze zapasy w opłakanym stanie... może tym razem przywiozę Wam nowe zapasy o 4 rano...
pozdrawiam
Maciek-Śmigło
No mniej wiecej cos takiegotrawersy, podjazdy, mlaka ,zjazdy, woda
Tylko nie wiem co to " jojo" ale jesli tylko spowoduje utrudnienie trasy to w to wchodze:)
A tak powaznie to głebokiej wody mało, wprawdzie jest taka mozliwosc ale to nie ta pora roku na peryskopowe.
Trawersy jakies beda ale w miare rozsadne. Nikt z nas ich chyba nie lubi w nadmiernej skali trudności a to własnie one sa najczesciej powodem rolek itp.
My bedziemy starali sie was zmeczyc na maxa fizycznie, psychicznie i emocjonalnie.........a nie od razu zabic:)
Bedzie dobrze
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Jojo - pieczątka zawieszona wysoko do której trzeba się wciągnąć tylko po to by ja odbić i wrócić tą samą drogą na dół.markus
Tylko nie wiem co to " jojo" ale jesli tylko spowoduje utrudnienie trasy to w to wchodze:)
Jak już gdzieś się wciągnę to wolę jechać dalej niż wracać (inna sprawa że jojo jest kolejkotwórcze)
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
u kobiet to jak schudnie a potem przytyje dwa razy tylemarkus
a w off roadzie to tak jak napisał ital
Ostatnio zmieniony pt 23 sty, 2009 przez denis, łącznie zmieniany 1 raz.
VINSON 500
-
ITAL
Jojo - pieczątka zawieszona wysoko do której trzeba się wciągnąć tylko po to by ja odbić i wrócić tą samą drogą na dół.
Jak już gdzieś się wciągnę to wolę jechać dalej niż wracać (inna sprawa że jojo jest kolejkotwórcze)
hehe - tam prawie wszystkie są takie ... ale kolejki się nie zdażały (przynajmniej nie z tego powodu, bardziej jak kilka czolgow 6-o kołowych zastawi wąwozik)
Ostatnio zmieniony pt 23 sty, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
markus
biedny Łukasz od dwóch tygodni załatwia pozwolenia.........zgadnijcie jak
TERAZ WASZA KOLEJ , POTWIERDZAM ZE WSZYSTKO CO POWINNO BYC NA ZALATWIONE
TAK WIEC DZISIAJ POZNO W NOCY PELNE INFO TRAFI DO WAS NA SKRZYNKI PRYWATNE
DO QUADZIKOW CC
OSOBY KTORE NIE POTWIERDZILY JESZCZE SWOJEJ OBECNOSCI NIECH
WASZE
Ostatnio zmieniony pn 26 sty, 2009 przez cerrone, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha RingRoad