Proszę znawców tego sprzętu o kilku słów info. Na co zwracać uwagę przy zakupie tego sprzętu z 2006 roku? Czy wersja ze zmiana biegów przy nodze jest bardziej bezawaryjna? Jak wygląda sprawa korozji istotnych części (częste wodowanie) ? Czy 2006 r. to nie jest za dużo (czasu) na przeprawowego quada?
przykładowa oferta:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B90906
Dzięki za pomoc ! Już nie mogę doczekać się pierwszej jazdy. To ma być pierwszy sprzęt i żałuje, że nie będę mogł go jako pierwszy rozdziewiczyć (a wcześniej myślałem poważnie o nowym Kymco 300 MXU za to same pieniądze..bo jest nowy.. ehh)
Pozdrawiam.
Na co zwracac uwage kupujac używana Honde Rancher TRX 350?
-
- Quad:: Yamaha Wolverine 450
- Kontakt:
Na co zwracac uwage kupujac używana Honde Rancher TRX 350?
Troche w realu troche w PSN.
Dobra sugestia od cichego. A co do samego quada, rodzaju skrzyni i rocznika to tak:
Quadzik generalnie przyjemny, sprawdza się w turystyce a jak trochę go lepiej wyposażysz (terenowe opony, wyciągarka) to i na średni teren też spokojnie wystarczy. Osobiście zaliczyłem parę wodowań (oczywiście nie po pachy ) i błotka też sporo było. Rocznik 06 to też nie problem, to Honda więc przy dobrym traktowaniu "pohula" jeszcze całkiem długo. Mam dokładnie ten sam rocznik w wersji ES (czyli półautomat) i po przelataniu dokładnie 2876 mil skrzynia dalej działa . Jeśli mogę coś zasugerować to akurat ten model który pokazałeś bym sobie darował, wygląda na wytłuczonego.
Quadzik generalnie przyjemny, sprawdza się w turystyce a jak trochę go lepiej wyposażysz (terenowe opony, wyciągarka) to i na średni teren też spokojnie wystarczy. Osobiście zaliczyłem parę wodowań (oczywiście nie po pachy ) i błotka też sporo było. Rocznik 06 to też nie problem, to Honda więc przy dobrym traktowaniu "pohula" jeszcze całkiem długo. Mam dokładnie ten sam rocznik w wersji ES (czyli półautomat) i po przelataniu dokładnie 2876 mil skrzynia dalej działa . Jeśli mogę coś zasugerować to akurat ten model który pokazałeś bym sobie darował, wygląda na wytłuczonego.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA: