No to musiała być dumna jak tatusia na rozkładówce w Quadziku zobaczyła...Romulus:
na mnie też czekał w domu, córka już go wertowała
Quadzik - polski magazyn o quadach
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
powiesiła na ścianie tylko narzeka na kask że twarzy nie widać, i koleżankom będzie musiała mówićGrzegorz Głowienka napisał...
No to musiała być dumna jak tatusia na rozkładówce w Quadziku zobaczyła...
Ostatnio zmieniony czw 08 sty, 2009 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Cóż mogę powiedzieć. Quadzika nr (2) 1/2009 wysłaliśmy 6.01.2008 do wszystkich prenumeratorów, którzy zamówili prenumeratę i dostali mailowe potwierdzenia.
Obecnie sukcesywnie po zaksięgowaniu wpłat realizujemy wysyłkę kolejnych prenumerat...
Iras61 - do Ciebie poszły dwa numery, tak jak zamawiałeś.
Nozny - do Ciebie również wysłaliśmy...
Poczta Polska zawsze mnie zadziwia... Pamiętam jak do Areckiego pierwszy numer szedł 2 tygodnie...
Ale jak widać w powyższych postach, do niektórych prenumerata doszła w 2 dni...
Obecnie sukcesywnie po zaksięgowaniu wpłat realizujemy wysyłkę kolejnych prenumerat...
Iras61 - do Ciebie poszły dwa numery, tak jak zamawiałeś.
Nozny - do Ciebie również wysłaliśmy...
Poczta Polska zawsze mnie zadziwia... Pamiętam jak do Areckiego pierwszy numer szedł 2 tygodnie...
Ale jak widać w powyższych postach, do niektórych prenumerata doszła w 2 dni...
Póki co quadowa emeryturka :)
A ja wczoraj zakupilem w Empiku . Tez zgadzam sie ze nr 2 ciekawszy od nr 1 . Podoba mi sie jezyk, w jaki sposob sa opisane artykuły. Widać ze pisza to ludzie "praktykujacy".
Jedyna uwaga dotyczy szaty graficznej - jest artykuł (bodajze o Rinconie) w ktorym tekst jest na tle zdjecia, które powoduje zlewanie sie i ciezko sie czyta.
Poza tym wszystko super i tak trzymac.
pzdr,
hawranek
Jedyna uwaga dotyczy szaty graficznej - jest artykuł (bodajze o Rinconie) w ktorym tekst jest na tle zdjecia, które powoduje zlewanie sie i ciezko sie czyta.
Poza tym wszystko super i tak trzymac.
pzdr,
hawranek