[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
Dzicz Bieszczadzka bedzie w tym roku Pucharem
tzn beda 3 EDYCJE :
wiosenna , letnia i jesienna
termin imprezy letniej dowecie sie na wiosennej i jesiennej na letniej
wyniki poszczegolnych edycji beda sumowane do generalki
osoby ktore otrzymaja zaproszenie na edycje wiosenna , automatycznie beda zaliczone do udzialu w trzech edycjach
nie przewiduje dopisywania osob w trakcie tego roku tj impreza pucharowa bedzie dla wszystkich osob zaproszonych na edycje wiosenna
Pozdro dla ZAKAPIOROW
tzn beda 3 EDYCJE :
wiosenna , letnia i jesienna
termin imprezy letniej dowecie sie na wiosennej i jesiennej na letniej
wyniki poszczegolnych edycji beda sumowane do generalki
osoby ktore otrzymaja zaproszenie na edycje wiosenna , automatycznie beda zaliczone do udzialu w trzech edycjach
nie przewiduje dopisywania osob w trakcie tego roku tj impreza pucharowa bedzie dla wszystkich osob zaproszonych na edycje wiosenna
Pozdro dla ZAKAPIOROW
Yamaha RingRoad
tylko rajdy 3 edycjne mogą wyłonić mistrza tak jak było z Pt LUB ATV
każda runda na innym terenie i wtedy sprawa jasna, (tak jak właśnie benek PT czy szyna z robbo ATV )
jednoedycyjny rajd może być mistrzostwem tylko i wyłącznie danego województwa itp.
takia jest moja teoria na ten temat. Jeśli ja zadzwonie do PARYSA I POPROSZE ŻEBY PRZYJECHAŁ DO MNIE NA ULICE MIODOWĄ W WARSZAWIE TO TAK SAMO JAK JA POJADE DO NIEGO NA RAJD , WIĘC JEŚLI TO MISTRZOSTWA TO NIE MOŻE BYĆ RIDERÓW Z DANEGO TERENU BO JEST TO POPROST NIE FER. A jeśli to impreza intergacyjno przeprawowa a chęcią wpadne.
Inaczej jest z imprezami typu 2k gdzie zawody są zawsze na tych samych torach.
Przepraszam Łukaz za zaśmiecanie i melduje sie z 200 metrami liny i 40 zbloczami.
każda runda na innym terenie i wtedy sprawa jasna, (tak jak właśnie benek PT czy szyna z robbo ATV )
jednoedycyjny rajd może być mistrzostwem tylko i wyłącznie danego województwa itp.
takia jest moja teoria na ten temat. Jeśli ja zadzwonie do PARYSA I POPROSZE ŻEBY PRZYJECHAŁ DO MNIE NA ULICE MIODOWĄ W WARSZAWIE TO TAK SAMO JAK JA POJADE DO NIEGO NA RAJD , WIĘC JEŚLI TO MISTRZOSTWA TO NIE MOŻE BYĆ RIDERÓW Z DANEGO TERENU BO JEST TO POPROST NIE FER. A jeśli to impreza intergacyjno przeprawowa a chęcią wpadne.
Inaczej jest z imprezami typu 2k gdzie zawody są zawsze na tych samych torach.
Przepraszam Łukaz za zaśmiecanie i melduje sie z 200 metrami liny i 40 zbloczami.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl
- cerrone
- Kontakt:
Brylantbrylant napisał...
WIĘC JEŚLI TO MISTRZOSTWA TO NIE MOŻE BYĆ RIDERÓW Z DANEGO TERENU BO JEST TO POPROST NIE FER
wsrod uczestnikow nie ma i nie bylo osob ktore kreca ustawki na terenach pod Dzicz
brylant napisał...
każda runda na innym terenie
i tak wlasnie bedzie
wiesz jak jest i tu zadnych zmian nie bedziebrylant napisał...
A jeśli to impreza intergacyjno przeprawowa a chęcią wpadne.
ps
milo bedzie zliczyc wszystko do kupy po 3 edycjach i podac ostateczny wynik
Ostatnio zmieniony ndz 11 sty, 2009 przez cerrone, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha RingRoad
Oczywiście wiem o tym że tak jest i dlatego zawsze jesteśmy zadowoleni z dziczy bo wyniki są najbardziej sprawiedliwe ze spawiedliwych nooooo i biesy kochane inaczej sie oddycha.cerrone napisał...
Brylant
wsrod uczestnikow nie ma i nie bylo osob ktore kreca ustawki na terenach pod Dzicz
Oczywiście ja nie mówie że gdzieś są niesprawiedliwe.
Ostatnio zmieniony ndz 11 sty, 2009 przez brylant, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
- cerrone
- Kontakt:
ale wyzwanie przedemna stawiasz -- i gdzie ja mam taki trawers znalezcbrylant napisał...
melduje sie z 200 metrami liny i 40 zbloczami
Ostatnio zmieniony ndz 11 sty, 2009 przez cerrone, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha RingRoad
Łukasz,
gratuluje popularności i dynamiki rozwoju postu ("śmietnik" też jest z nim związany - sensowniej lub mniej, ale to kwestia autora śmietnika).
Ta popularność i mnogość pytań świadczy o wysokiej klasie Twojego rajdu, więc tym bardziej się cieszę że tam zajrzymy, mimo iż nie jest to od nas "za rogiem" , ale...... biuro podróży "Wtrans" rządzi
No i dobrze, że termin jest przesunięty, ktoś mi strasznie wierci dziurę w brzuchu o saxonię.
gratuluje popularności i dynamiki rozwoju postu ("śmietnik" też jest z nim związany - sensowniej lub mniej, ale to kwestia autora śmietnika).
Ta popularność i mnogość pytań świadczy o wysokiej klasie Twojego rajdu, więc tym bardziej się cieszę że tam zajrzymy, mimo iż nie jest to od nas "za rogiem" , ale...... biuro podróży "Wtrans" rządzi
No i dobrze, że termin jest przesunięty, ktoś mi strasznie wierci dziurę w brzuchu o saxonię.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
-
cerrone napisał...ale wyzwanie przedemna stawiasz -- i gdzie ja mam taki trawers znalezcbrylant napisał...
melduje sie z 200 metrami liny i 40 zbloczami
proponuje mniej albinistyki więcej jazdy !!!
bo przyjade qudem na pedały z wagą 100kg przez mlake go przeniose, zamiast silnika agregat pródotwórczy podłączany bezpośrednio pod szybkie wyciągary lub mechaniki i wymiote wszystkich
Ostatnio zmieniony ndz 11 sty, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
No panowie z takim zapleczem medialnym chyba wszyscy czujemy sie bezpieczniejsi.Quadzik sprawuje wyłączny patronat quadowy nad Dziczą Bieszczadzką, więc relacje filmowe i zdjęciowe oraz artykuły w gazecie zagwarantowane... Do zobaczenia na Dziczy...
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
-
szkoda że nie byli na poprzedniej edycjimarkus napisał...No panowie z takim zapleczem medialnym chyba wszyscy czujemy sie bezpieczniejsi.Quadzik sprawuje wyłączny patronat quadowy nad Dziczą Bieszczadzką, więc relacje filmowe i zdjęciowe oraz artykuły w gazecie zagwarantowane... Do zobaczenia na Dziczy...
Ostatnio zmieniony ndz 11 sty, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
cerrone:
zmian nie bedzie
jedyne co to bedziemy zmagac sie zupelnie z nowym terenem i jak czas pokaze to moze sie okazac ze bedzie jeszcze wiecej alpinistyki
żadnych innych zmian ? A JEDZENIE !?!?!?!!!