foreman 500-jazda przy - 20 C -nie pali

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
maser73

foreman 500-jazda przy - 20 C -nie pali

Post autor: maser73 » śr 07 sty, 2009

:lol: hi koledzy. mam foremana z 2007 r z przebiegiem 100 mil.wczoraj pojeżdziłem w temp.-20 C mała masakra.dojechałem do domu i zgasiłem.starter nie reaguje .postała w ciepłym i dziś to samo.miałem załączony napęd 4 na4 i nie mogę wyłączyć/nie reaguje/.jedyne co mam to światła. i do tego to nie mogłem przełączyć biegów z 4 na neutral,więc na wyświetlaczy miga na zmianę bieg 4 i -- /kreski/.ale się narobiło. jak uważacie,konieczna wizyta u elektryka? :lol: :lol: pozdro

maser73

Post autor: maser73 » sob 10 sty, 2009

:lol: hi koledzy! moja bryka odpaliła,w jaki sposób to nie wiem??? ale wiem,że przy -20 C się nie jeżdzi,ostatni raz. problem z znalezieniem N /neutralu/ jest nadal,zamówiłem w serwisie honda plaza-warszawa/czujnik położenia biegu/.mam nadzieję,że to to?? nikt nie odpowiada na moje pytanie! więc zaryzykowałem i zamówiłem-zobaczymy??? czekam na część do 2 tyg. dam znać. :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”