River Ride IV- powrót legendy
Super Task
Dzięki za info, tyle że nie każdy chętny do obejrzenia może dotrzeć w piątek o 15,30. Nie można zapodać kilku ciekawszych miejsc (wiem że nie powinni zawodnicy wcześniej znać trasy a może mogą?). Takich miejsc które będą przejeżdżane np w sobotę. Chociaż otwarta trasa w zasadzie niczego nie gwarantuje. To może zrobić naprawdę specjalny odcinek przejeżdżany w godzinach -- do -- w dniu ----. Chętnych do obejrzenia zapraszamy???
- Krzysztof Wronowski
Arturze jest taki odcinek , będzie on przejeżdżany od 16 w piatek do około 24 pewnie , chętnych zapraszamy , cała trasa jest w okolicach ok 1,5 Km od bazy rajdu w Cierszewie.
Ten odcinek muszą przejechać wszyscy , po jego przejechaniu reszta trasy jest otwarta i ciężko powiedzieć jaką taktykę zastosują zespoły , super ciekawe miejsca na odcinku specjalnym na Brzeżnicy są praktycznie co kilkaset metrów , z pewnością będzie można wiele zobaczyć .
Ten odcinek muszą przejechać wszyscy , po jego przejechaniu reszta trasy jest otwarta i ciężko powiedzieć jaką taktykę zastosują zespoły , super ciekawe miejsca na odcinku specjalnym na Brzeżnicy są praktycznie co kilkaset metrów , z pewnością będzie można wiele zobaczyć .
3fun - bo quady są naszą pasją
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
Zapraszam wszystkich do kibicowania IV edycji imprezy , od dnia 30 03 2007 od godziny 15.00 - na odcinku roadbookowym w okolicach Cierszewa i 31 03 2007 do godziny 22.00 w okolicach Płocka ponadto od godziny 20 w ośrodku Cierszewo jest zorganizowana wieczorna biesiada dla uczestników i mecenasów imprezy - grill , pieczenie prosiaka połączone z występem artysty T0MSONA , projekcją filmów z imprez quadowych oraz prelekcją na temat 700km samotnej wyprawy na quadzie.
Bazą Rajdu jest Hotel Cierszewo http://www.cierszewo.com.pl/
Trasa będzie bardzo wymagająca i urozmaicona , zawodnicy mają do pokonania dwa odcinki : piątkowy obserwowany i dzienny naigacyjny podczas którego odnaleźć muszą 150 spośród 300 punktów GPS.
Każdy znajdzie coś dla siebie: rozległe łąki , bagna , torfowiska , wzgórza i rozpadliny , rwące strumienie i nieprzebyte lasy. Obok naprawdę wymagających extremalnych terenów przygotowaliśmy typowo turystyczne trasy dla początkujących.
Trasa będzie otwarta 28 godzin , a całe zmagania rozpoczną się 16 km prologiem na wyznaczonym odcinku specjalnym wokół Cierszewa
RR IV został objęty patronatem medialnym przez:
portal Quadzik.pl oraz magazyn Off-road.pl
TV Polsat i TVP 3 , CANAL + .
Prolog- odcinek obserwowany dla mediów i publiczności:
Odcinek ten będzie poprowadzony będzie bardzo wymagającą i widowiskową trasą wokół Cierszewa , do której łatwo będą się mogli dostać kibice i reporterzy. Na odcinku będą podjazdy , jary, przeprawy przez bagno, liny , techniki alpinistyczne itp…
Telewizja Polsat dla potrzeb programu V-max będzie kręciła program podczas którego Włodzimierz i Maciej Ziętarscy oraz Katarzyna Hada wezmą udział w Rajdzie jako zawodnicy.
Bazą Rajdu jest Hotel Cierszewo http://www.cierszewo.com.pl/
Trasa będzie bardzo wymagająca i urozmaicona , zawodnicy mają do pokonania dwa odcinki : piątkowy obserwowany i dzienny naigacyjny podczas którego odnaleźć muszą 150 spośród 300 punktów GPS.
Każdy znajdzie coś dla siebie: rozległe łąki , bagna , torfowiska , wzgórza i rozpadliny , rwące strumienie i nieprzebyte lasy. Obok naprawdę wymagających extremalnych terenów przygotowaliśmy typowo turystyczne trasy dla początkujących.
Trasa będzie otwarta 28 godzin , a całe zmagania rozpoczną się 16 km prologiem na wyznaczonym odcinku specjalnym wokół Cierszewa
RR IV został objęty patronatem medialnym przez:
portal Quadzik.pl oraz magazyn Off-road.pl
TV Polsat i TVP 3 , CANAL + .
Prolog- odcinek obserwowany dla mediów i publiczności:
Odcinek ten będzie poprowadzony będzie bardzo wymagającą i widowiskową trasą wokół Cierszewa , do której łatwo będą się mogli dostać kibice i reporterzy. Na odcinku będą podjazdy , jary, przeprawy przez bagno, liny , techniki alpinistyczne itp…
Telewizja Polsat dla potrzeb programu V-max będzie kręciła program podczas którego Włodzimierz i Maciej Ziętarscy oraz Katarzyna Hada wezmą udział w Rajdzie jako zawodnicy.
- Załączniki
-
- baner1.gif (140.63 KiB) Przejrzano 2085 razy
No to jednak ja sie odmeldowywuję z funkcji prasy i udziału w RRIV - a szkoda i bardzo żałuję, bo mocno sie przygotowywałem.
Osobiste zmiany które przytrafiły mi się w tym czasie nie pozwalają mi na udział. Chwilowo przez kilka dni pozbawiony jestem auta, przyczepy. Nie mam jak zabrać, z kim sie razem i Bestię zabrać na RR, więc... Czasem dysponuję też dopiero w sobotę rano. No cóż....
Osobiste zmiany które przytrafiły mi się w tym czasie nie pozwalają mi na udział. Chwilowo przez kilka dni pozbawiony jestem auta, przyczepy. Nie mam jak zabrać, z kim sie razem i Bestię zabrać na RR, więc... Czasem dysponuję też dopiero w sobotę rano. No cóż....
.:GALEON:.