REJESTRACJA, UBEZPIECZENIE
-
REJESTRACJA, UBEZPIECZENIE
WITAM
z racji iz mam zamiar połączyc przyjemne z pozytecznym i otworzyc wypozyczalnie quadow chciałbym sie dowiedziec jak to jest z rejestracja i ubezpieczeniem quada chodzi mi o pojemnośc 250cc. Ile placi sie za przerejestrowanie quada i ile za ubezpieczenie (rok)[/b]
z racji iz mam zamiar połączyc przyjemne z pozytecznym i otworzyc wypozyczalnie quadow chciałbym sie dowiedziec jak to jest z rejestracja i ubezpieczeniem quada chodzi mi o pojemnośc 250cc. Ile placi sie za przerejestrowanie quada i ile za ubezpieczenie (rok)[/b]
-
??
![Confused :?](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_confused.gif)
Re: ??
Przeglad techniczny kosztuje ponad 1500zl zeby go wogule dopusicli do ruchu + koszty blach to okolo 200zl i oplat w uzedzie. I pamietaj ze quad musi przyjsc z HOMOLOGACJA inaczej nie da rady, ale ciekawe co od 1 stycznia pozmieniaja w prawie. Nie uwzgeldniajac kosztow na lusterka, kierunkowskazy, klakson i swiatla !vodeczka071 napisał...
Az 1500-3000 zł za scigacza poj 1100 placilem 600zł. Czemu tak drogo??
![:bezradny:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/bezradny.gif)
Ostatnio zmieniony pt 26 gru, 2008 przez kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jak sie nie ma homologacji to tyle kosztuje !tede74 napisał...
Kamyk co ty za banialuki opowiadasz. Przy przerejestrowaniu nie robi się żadnego przeglądu. Koszty z OC 250-300 zł.
Ostatnio zmieniony pt 26 gru, 2008 przez kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Jak nie masz homologacji to nie zarejestrujesz quada czyli nie masz jak go przerejestrować.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-