Pierwszy quad do 50cm3?
Pierwszy quad do 50cm3?
Cześć
Czy może zna ktoś jakąś przeprawówke (cena bez znaczenia) jedyny problem to pojemność do 50cm3 .A jeżeli nie to jakiego quada polecacie
Biore pod uwage Kymco MAXXER 50.
Jestem otwarty na propozycje.
Z góry THX
Czy może zna ktoś jakąś przeprawówke (cena bez znaczenia) jedyny problem to pojemność do 50cm3 .A jeżeli nie to jakiego quada polecacie
Biore pod uwage Kymco MAXXER 50.
Jestem otwarty na propozycje.
Z góry THX
Zapewne chodzi ci o jakiegoś quada przeprawowego, ale w tych pojemnościach, to raczej tylko dzicięce masz do wyboru a i tak wszystkie będą miały napęd 2x4 (czyli tylko na tylną oś).
A Kymco Maxxer 50 zapewne troszkę pojeździ, tylko raczej dla młodszych quadowców się nadaje.
A Kymco Maxxer 50 zapewne troszkę pojeździ, tylko raczej dla młodszych quadowców się nadaje.
Tak bardzo bym chciał mieć quada, ale niestety brak kasy :(
Wydaje mi się że już lepszy byłby maxxer 90. 50cm jest do lat 12 max. Widziałem go u dealera i jest na prawde maly chociaz wyglada super. Poza tym masz chyba zamiar urosnąć, a za rok czy dwa będziesz wygladal na 50 jak na dzecinnym rowerku. 90 według katalogów jest tak ok. do 16 lat czyli w sam raz nauczysz sie jeździc i kupisz coś "dorosłego".
MERIT
O ile sie orientuje to ani maxxer 50 ani 90 nie maja homologacji. Inne firmy niz KYMCO też homologuja dopiero wieksze quady. Skoro go nie zarejestrujesz to i tak niezależnie od pojemności na droge nie wyjedziesz. Poza tym quady rejestruje sie jako "pojazd samochodowy inny" wiec chyba musisz mieć prawko kat B lub B1
MERIT
- prezziguzzi
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
MERIT:
90 według katalogów jest tak ok. do 16 lat czyli w sam raz nauczysz sie jeździc i kupisz coś "dorosłego".
Do 16
Troche staro na 90 w wieku 16 to on raptorka już powinien opanowywac i to lepiej
Ostatnio zmieniony śr 04 kwie, 2007 przez BadAmstaff, łącznie zmieniany 1 raz.
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
MERIT:
ile sie orientuje to ani maxxer 50 ani 90 nie maja homologacji. Inne firmy niz KYMCO też homologuja dopiero wieksze quady. Skoro go nie zarejestrujesz to i tak niezależnie od pojemności na droge nie wyjedziesz. Poza tym quady rejestruje sie jako "pojazd samochodowy inny" wiec chyba musisz mieć prawko kat B lub B1
Nie wiem gdzie to uslyszales bo moj maxxer 50 ma homologacje
Ostatnio zmieniony ndz 08 kwie, 2007 przez czupa, łącznie zmieniany 1 raz.