LUCKY ATV TEAM
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
ktoś chętny na niedzielny wyjazd w lubuskie. start około 9 rano dojazd z transportem quada około 100 km. w planie : zwiad 3 drezdeńskich torów i około 100 kilometrów "dojazdówek" zgłoswzenia najpóźniej do jutra do 11 jak nie będzie nikogo to znowu jade sam ( i jeszcze odwiedziny kolegi quadowca tera na zwolnieniu medycznym L-4 )
... inne hobby to tylko wymówka :)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
DOMIN!!!!! DLACZEGO TERAZ MI DALEŚ ZNAĆ?!
...przecież ja mogę polatać z Tobą wziołbym wujka i quady i byśmy polatali w trójkę... szkoda, że w niedziele bo ja mam mecz o 15;/
Chyba, że jest taka szansa, że wyrobie do tej maximum 14.
Jeżeli dasz radę wpaść wcześniej dla mnie może być nawet 8 rano to dzwoń 787041387 - KONIECZNIE!
Aha latamy SMC 250 - coś jak LS i drugi nasz quad to LTZ'ka 400.
Po Drezdenku mogę Cię oprowadzić, nawet możemy wstąpić nad jeziorko do mnie na działkę...
cholera jasna, że też jutro wpaść nie dasz rady bo byśmy jakieś ognisko coś wykombinowali;(
...przecież ja mogę polatać z Tobą wziołbym wujka i quady i byśmy polatali w trójkę... szkoda, że w niedziele bo ja mam mecz o 15;/
Chyba, że jest taka szansa, że wyrobie do tej maximum 14.
Jeżeli dasz radę wpaść wcześniej dla mnie może być nawet 8 rano to dzwoń 787041387 - KONIECZNIE!
Aha latamy SMC 250 - coś jak LS i drugi nasz quad to LTZ'ka 400.
Po Drezdenku mogę Cię oprowadzić, nawet możemy wstąpić nad jeziorko do mnie na działkę...
cholera jasna, że też jutro wpaść nie dasz rady bo byśmy jakieś ognisko coś wykombinowali;(
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
śmiganko
Panowie ze względu na okres przedświąteczny dalsze wyjazdy nie wchodzą w grę. Jednak organizujemy się na miejscu w niedzielę. Start z Orlenu u Daniela albo u Ramika o 8:00.
ze świątecznym pozdro...wieniem.
Gtell zadzwoń do Tomka z Zalesia bo wyłączyłęm skutecznie komórkę i przed nowym rokiem nie odpalam
Gtell zadzwoń do Tomka z Zalesia bo wyłączyłęm skutecznie komórkę i przed nowym rokiem nie odpalam
pozdrawiam
Tomek75 Brut750i a teraz Polar800
Tomek75 Brut750i a teraz Polar800
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Jakby co, zapraszam za tydzień w sobote bądź niedziele. U nas zawsze można pojeździć i do offroadu zawsze piszę się ja i mój wujek, który się ode mnie zaraził
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
Re: śmiganko
Zalesie powiadomione ja latam ale max 4-5 godz - rodzina
Tomek75 napisał...
Panowie ze względu na okres przedświąteczny dalsze wyjazdy nie wchodzą w grę. Jednak organizujemy się na miejscu w niedzielę. Start z Orlenu u Daniela albo u Ramika o 8:00.
Ostatnio zmieniony sob 20 gru, 2008 przez GTELL, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja się trochę podkurowałem, więc się niedzieli doczekać już nie mogę. Domin11, chętnie Drezdenko, ale innym razem, bo wchodzi w grę śmiganie tylko do 14, więc szkoda się pchać taki kawał. Jeśli wyjdzie Ci, że śmigasz sam, to może lepiej na miejscu przyłącz się do nas. Będzie krótko, ale jak zawsze zajefajnie. Jak wszystko pójdzie gładko to moja żonka też jedzie... kotką. PozdroTomek75 napisał...
Ostatnio zmieniony sob 20 gru, 2008 przez Piroman, łącznie zmieniany 1 raz.