WSZYSTKO O WSZYSTKIM I O WSZYSTKICH
Chłopaki przepraszam Was , ale ja nie przyjadę na kolację najpierw miałem problem, co zrobić z dzieckiem, (bo babcie już zaczynają przygotowanie do Wigilii no i .......... ) ale dzisiaj się wszystko wyjaśniło, bo moja żona i syn się rozchorowali, więc klapa.
Gercio, bardzo fajny pomysł na wspólną kolację w przyszłym roku mógłbyś pomyśleć, żeby ją zrobić parę dni wcześniej, bo przed samą Wigilią jest lekka zadyma.
Pozdrawiam wszystkich , życzę wszystkiego najlepszego w Święta i w Nowym Roku
PS.
Mam nadzieję, że w nowym roku będę już na tyle sprawny i spotkamy się na jeżdżących gadach to pokażę Wam jak się jeździ, bo czytam na forum, że coś się za dużo wszyscy mażecie !!!
Gercio, bardzo fajny pomysł na wspólną kolację w przyszłym roku mógłbyś pomyśleć, żeby ją zrobić parę dni wcześniej, bo przed samą Wigilią jest lekka zadyma.
Pozdrawiam wszystkich , życzę wszystkiego najlepszego w Święta i w Nowym Roku
PS.
Mam nadzieję, że w nowym roku będę już na tyle sprawny i spotkamy się na jeżdżących gadach to pokażę Wam jak się jeździ, bo czytam na forum, że coś się za dużo wszyscy mażecie !!!
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
leszek nie pie...., masz nas w du... szkoda a my team ZG mamy za naszych przyjaciłoł -ale jak widać tylko my mamy szacunek dla innych!!!
Ostatnio zmieniony pt 02 sty, 2009 przez Lalus, łącznie zmieniany 1 raz.
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
- BUDZIK
- Quad:: Can-Am Outlander 800 XT R Max
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Propozycja
Proponuję odśnieżanie u mnie podwórka .
Czekam na chętnych.
Czekam na chętnych.
- Załączniki
-
- Preferowany sprzęt na którym można do woli poszaleć.
ZAPRASZAM - 17421_0_f.jpg (3.66 KiB) Przejrzano 4807 razy
- Preferowany sprzęt na którym można do woli poszaleć.
ATV-Team Sulechów
Can-Am Outlander 800XT R MAX
Can-Am Outlander 800XT R MAX