Quad CF Moto 500
-
- Kontakt:
Quad CF Moto 500
Powiedzcie co sądzicie o tej ofercie
http://www.quadmarket.pl/product_info.p ... cts_id=503
Pls nie piszcie ze tylko japonczyki sie licza a to jest chinczyk bo to wiem
Chcialem sie spytac czy jest sens kupowac cos takiego jak na pierwszy quad - od uzytkownikow nowych zbiera calkiem pochlebne oceny - nie wiem gdzie bede jezdzil i czy bedzie to ciezki teren
zastanawia mnie awaryjosc tych pojazdow - wiec fajnieby bylo uslyszec opinie kogos kto mial z tym doczynienia przez jakis czas
Takie pieniadze jestem w stanie wydac jak na poczatek przygody z tym sportem - nie chce przecholowac na poczatku ale tez nie chce kupic jakiegos shitu zeby mi nie przeszlo.
prosba o konstruktywne uwagi
http://www.quadmarket.pl/product_info.p ... cts_id=503
Pls nie piszcie ze tylko japonczyki sie licza a to jest chinczyk bo to wiem
Chcialem sie spytac czy jest sens kupowac cos takiego jak na pierwszy quad - od uzytkownikow nowych zbiera calkiem pochlebne oceny - nie wiem gdzie bede jezdzil i czy bedzie to ciezki teren
zastanawia mnie awaryjosc tych pojazdow - wiec fajnieby bylo uslyszec opinie kogos kto mial z tym doczynienia przez jakis czas
Takie pieniadze jestem w stanie wydac jak na poczatek przygody z tym sportem - nie chce przecholowac na poczatku ale tez nie chce kupic jakiegos shitu zeby mi nie przeszlo.
prosba o konstruktywne uwagi
In Arsene we trust......
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
-
Witam:Moc tego sprzętu to 24KW.W przeliczenu to około 34KM.krzysiek810719
Mam pytanko, ile KM ma CF MOTO 500, bo szukałem ale opinie są różne.
Jedni piszą 14 inni 24 a jeszce inni że koło 34.
Ostatnio zmieniony sob 15 lis, 2008 przez wodzu_wo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jeszcze jedno powiedzcie czy jak kupie nowego to musze odblokowac zeby miał 34KM????wodzu_wo
Witam:Moc tego sprzętu to 24KW.W przeliczenu to około 34KM.
Ostatnio zmieniony pn 17 lis, 2008 przez krzysiek810719, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysiek
Z blokadą ma około 24KM a po zdjęciu 34KM.krzysiek810719:Jeszcze jedno powiedzcie czy jak kupie nowego to musze odblokowac zeby miał 34KM????wodzu_wo
Witam:Moc tego sprzętu to 24KW.W przeliczenu to około 34KM.
Ostatnio zmieniony sob 29 lis, 2008 przez wodzu_wo, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Quad CF Moto 500
witam czy ktos z was ma czesci do tego quada??chodzi mi o to ze np komus sie cos popsulo i nie oplaca sie robic a chce sprzedac go w calosci lub na czeci.prosze o odpowiedz!