PROMOCJA ŚWIĄTECZNA na quady Hondy
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
PROMOCJA ŚWIĄTECZNA na quady Hondy
Od 14 listopada 2008 obowiązuje nowy cennik na pojazdy Honda… Wybrane modele pojazdów zostały objęte PROMOCJĄ ŚWIĄTECZNĄ…
- Załączniki
-
- Honda_ATV_cennik_2008.11.14.xls
- (16 KiB) Pobrany 500 razy
Ostatnio zmieniony czw 20 lis, 2008 przez Grzegorz Głowienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
czyżby ktoś w Hondzie zaczynał myśleć perspektywicznie??? to by była duża zmiana i to na lepszeGrzegorz Głowienka
To pytanie zadaj w salonie. Oficjalnie Honda nie zezwala na rejestrację swoich pojazdów...
Ale może to się zmieni w przyszłym roku...
Ostatnio zmieniony śr 26 lis, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.
O tym, że coś nowego zarejestrować można tylko co ma polską homologacje drogową lub jest z importu jednostkowego czy to z UE czy z innych krajów spoza UE [np. USA].
Dzwoniłem - oczywiście są bez homologacji więc kicha. Mam starszą Honde 350 i kieruje się nadal w strone tej marki przy nowej silniejszej maszynce i myślałem, że nawet mógłbym przepłacić [w stosunku do cen z USA], bo w końcu to z salonu więc jakby gwarancja itp ale tak to bez sensu. Nadal bym musiał wozić przyczepką lub zwiewać przed policją.
Dzwoniłem - oczywiście są bez homologacji więc kicha. Mam starszą Honde 350 i kieruje się nadal w strone tej marki przy nowej silniejszej maszynce i myślałem, że nawet mógłbym przepłacić [w stosunku do cen z USA], bo w końcu to z salonu więc jakby gwarancja itp ale tak to bez sensu. Nadal bym musiał wozić przyczepką lub zwiewać przed policją.