Polaris Sportsmen 800 EFI

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
byku72
Kontakt:

Polaris Sportsmen 800 EFI

Post autor: byku72 » wt 02 wrz, 2008

Mam nowego sportsmena sprowadzonego z USA, przejechałem niecałą stówkę i zauważyłem ze przy małej prędkości około 10 km/h stuka coś w moście.(chyba z przodu) Nie ma takiego stukania przy zjeżdżaniu z górki i hamowaniu silnikiem, ale gdy obroty spadną i leci na luzie to znowu słychać stukanie. Znajomy ma podobny problem w swoim polarisie. Czy to jest normalne??!!
I jeszcze jedno pytanie: jak ustawic zegarek?

FredzIo

Post autor: FredzIo » czw 04 wrz, 2008

Mam Polarisa Sportsmena 700 i zauwazylem to samo, tyle ze w tylnim moście.

robertyamaha

Re: Polaris Sportsmen 800 EFI

Post autor: robertyamaha » czw 04 wrz, 2008

byku72:
Mam nowego sportsmena sprowadzonego z USA, przejechałem niecałą stówkę i zauważyłem ze przy małej prędkości około 10 km/h stuka coś w moście.(chyba z przodu) Nie ma takiego stukania przy zjeżdżaniu z górki i hamowaniu silnikiem, ale gdy obroty spadną i leci na luzie to znowu słychać stukanie. Znajomy ma podobny problem w swoim polarisie. Czy to jest normalne??!!
I jeszcze jedno pytanie: jak ustawic zegarek?
tez to zauważylismy u kolegi w polarisieX2, ale to chyba coś z precyzją wrzucania biegów, cos tam nasmarowaliśmy, coś podgielismy i jest juz dobrze, po 300 pierwszysch km dobrze wymienic olej w mostach - tam się dużo dzieje, widziałem ten olej
Ostatnio zmieniony pt 05 wrz, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krawco
Quad:: XP 850 ;)
Imię: Arkadiusz

Post autor: Krawco » wt 25 lis, 2008

ogólnie wszystko w normie - jakby co polecam się :D
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”