Jeżeli to jest to (na linku) to może być zbyt duże. Pomniejsz i będzie OKczajnikz
http://picasaweb.google.com/walbrzych4x ... dQuadW2008#
Jakoś nie udaje mi się wklejanie tego zdjęcia
Grzesiu pomocy
I Wałbrzyski Rajd Quadów
Ostatnio zmieniony ndz 09 lis, 2008 przez zibi_neo, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczam fotorelację z układania trasy rajdu
http://picasaweb.google.com/walbrzych4x ... 0272014066
http://picasaweb.google.com/walbrzych4x ... 0272014066
[color=#808000]Czajnik[/color]
Re: I Wałbrzyski Rajd Quadów
czesc podaj adres gzdie sie mozna zapisać nas jest chętnych 5 osób na 100% moze 6 jeszcze nie wiemy wlasnie co z jednym kolesiem. jesteśmy z gliwic jezeli mozna przyblokować te miejsca to bedzie git mój adres to maciejmuszynski@poczta.onet.pl
i tel kontaktowy 602 439 139 proszę o jakąkolwiek odpowiedz pzdr matiejka
i tel kontaktowy 602 439 139 proszę o jakąkolwiek odpowiedz pzdr matiejka
To chyba mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich.
Hałda w Wałbrzychu to niezły pomysł - rajdy samochodowe na tym terenie uchodzą za najtrudniejsze w Polsce. Mam jednak pewną niewielką wątpliwość oglądając fotorealację z przygotowań ... mimo tego że Suzuki Samurai małym autem jest i w zasadzie niewiele większym od quada to czy nie lepiej "układać" trasę właśnie quadem ?
Może się okazać że trasa trudna dla Samuraia nie jest żadnym wyzwaniem dla quada a to co przejedzie Samurai może być zupełnie nieprzejezdne quadem (w to drugie to akurat wątpię )...
Hałda w Wałbrzychu to niezły pomysł - rajdy samochodowe na tym terenie uchodzą za najtrudniejsze w Polsce. Mam jednak pewną niewielką wątpliwość oglądając fotorealację z przygotowań ... mimo tego że Suzuki Samurai małym autem jest i w zasadzie niewiele większym od quada to czy nie lepiej "układać" trasę właśnie quadem ?
Może się okazać że trasa trudna dla Samuraia nie jest żadnym wyzwaniem dla quada a to co przejedzie Samurai może być zupełnie nieprzejezdne quadem (w to drugie to akurat wątpię )...
Skipper
Zapewniam cię skipper że pojazd widziany na zdjęciach nie służy jako wskaźnik przejezdności trasy a jest jedynie środkiem transportu organizatorów. Zdjęcia również ni odzwierciedlają tego po czym przyjdzie poruszać się tym, którzy podejmą wyzwanie udziału w imprezie. Napewno nie będzie łatwizny bo hałda nie jest łatwa."skipper" To chyba mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich.
Nie krytykuj dla zasady przyjedź i wygraj! Zapraszam w imieniu organizatorów.
-