Nadarzyn
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
-
- Quad:: GRIZZLY
- Imię: GRZEGORZ
OK Maxi!Nadarzyn dr.Max napisał...
Po 20.11 też będziemy jeżdzili. Bądż z nami w kontakcie.
Jakby co wypaliło (jeżeli można) daj znak przez PW lub maila! ... ale i tak będę oglądał ten temat.
Trzymanicho!
Ostatnio zmieniony ndz 09 lis, 2008 przez zibi_neo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Quad:: GRIZZLY
- Imię: GRZEGORZ
11.11.2008 pamiętna data!!! Pogoda jak wymarzona, ekipa jest, dobry humor tez ...jedziemy!!!! :D ...Wiadomo jak to na kazdej przeprawie nie obylo sie bez chwil zwatpienia i niepewnosci ale nie ma przeszkody jakiej nie daloby sie pokonac!! Tereny i nawierzchnia rozno rodna od szutru po bagno, od kamieni do wody moim skromnym zdaniem nie brakowalo niczego ,nie ktorzy probowali rowniez bawic sie w buldorzer kladac drzewa i krzewy.. Mysle ze kazdy mogl sie w jakis sposob wykazac. Oczywiscie wyciagarki, ktore naszczescie nie probowaly sie buntowac, nie mialy lekko... paru delikwetnow nie posiadalo tak owej, wiec byly pomysly zeby ich tam zostawic, ale trudno jak wszyscy jedziemy to wszyscy ;D Musze przyznac ze byl to naprawde ciekawy i pelen wrazen dzien, obfitujacy w dobra zabawe!!!
pozdro. mam nadzieje ze koledzy uzupelnia moje krotkie i mocno ramowe streszczenie wypadu!! .. ;P
pozdro. mam nadzieje ze koledzy uzupelnia moje krotkie i mocno ramowe streszczenie wypadu!! .. ;P
TranS-Squad-Team