Quadzik - polski magazyn o quadach
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
darksmile - oczywiście czekam na konstrukywną krytykę, dlatego jak znajdziesz chwilkę czasu to napisz proszę z przyquadami jakie są Twoje uwagi...
Tym bardziej, że Twój post z pierwszymi uwagami został przez przypadek usunięty (oczywiście nie było to celowe działanie) przez jednego z moderatorów przy dzieleniu tematu, więc tak naprawdę to jedynie mogę się domyślać o co ci chodzi po odpowiedziach użytkowników...
Tym bardziej, że Twój post z pierwszymi uwagami został przez przypadek usunięty (oczywiście nie było to celowe działanie) przez jednego z moderatorów przy dzieleniu tematu, więc tak naprawdę to jedynie mogę się domyślać o co ci chodzi po odpowiedziach użytkowników...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Ceny quadów zmieniały się ostatnio dość często... A z uwagi na to że jest to dwumiesięcznik pewne informacje mogłyby się okazać nieaktualne. Zawsze najlepiej jest sprawdzić cenę quada w salonie. Może akurat jakaś propmocja dodatkowa jest przewidziana... Dlatego w internecie staramy zamieszczać się aktualne cenniki np. Yamahy, Polarisa, LuckyStara...gryzzli:
...Ja mam tylko jedno małe pytanko do admina czemu niema ceny przy opisie danego modelu ile kosztuje z homologacją i bez homologacji...
Nie wiadomo nawet jakie ceny będą obowiązywały w przyszłym roku wyższe, takie same czy może niższe...
Tak samo nie zdecydowaliśmy się na zamieszczenie informacji o Kalendarzu imprez oraz Giełdzie quadów - te informacje w najbardziej aktualnej formie można znaleźć w internecie na Quadzik.pl...
Póki co quadowa emeryturka :)
Gazetkę dostałem w poniedziałek, dziękuję bardzo
Współczuje Rozsyłającemu lizania tak ogromnej ilości znaczków
Pierwszy kontakt z Quadzkiem:
- Papier fajny, ale wolałbym gorszy a np wiecej do poczytania,
- Artykuły spoko, ale jakość zdjęć słaba (niedoświetlone lub prześwietlone, część niewykadrowana, bez wyrazu )
- podziękowania mi nie przeszkadzają a wiadomo że są "źródłem dochodu"
- "dwumiesięcznik" rozumiem ze to na początku a później będzie dwa razy częściej
Współczuje Rozsyłającemu lizania tak ogromnej ilości znaczków
Pierwszy kontakt z Quadzkiem:
- Papier fajny, ale wolałbym gorszy a np wiecej do poczytania,
- Artykuły spoko, ale jakość zdjęć słaba (niedoświetlone lub prześwietlone, część niewykadrowana, bez wyrazu )
- podziękowania mi nie przeszkadzają a wiadomo że są "źródłem dochodu"
- "dwumiesięcznik" rozumiem ze to na początku a później będzie dwa razy częściej
gazetka super,tylko ze za krotka.! zdecydowanie nalezy ja powiększyć
do przynajmniej 120 stron,,wiecej porad technicznych..Mysle ze w okresie letnim mozna zrobis z tego miesiecznik..tyle sie dzieje w srodowisku quada i pytanie dodatkowe czy jest szansa na dodatkowe naklejki.. ciezko ja podzielic na dwa quady..pozdr
do przynajmniej 120 stron,,wiecej porad technicznych..Mysle ze w okresie letnim mozna zrobis z tego miesiecznik..tyle sie dzieje w srodowisku quada i pytanie dodatkowe czy jest szansa na dodatkowe naklejki.. ciezko ja podzielic na dwa quady..pozdr
Kawasaki KVF 360A
-