Quadzik - polski magazyn o quadach
Witam,
Zupełnie, szczerze i obiektywnie (przeczytałem, obydwa tytuły), chciałbym podziękować za wydanie Quadzika . Drugi tytuł (wiadomo, jaki...), nie spełnia moich oczekiwań . Przez najbliższy okres, będę przyglądał się obydwu tytułom....
Prawie (robi, ogromną,rożnicę) jest, już przesądzone, że będę dożwotnimi prenumatorem gazety Quadzik.
Przynajmniej, tak jak Romulus ( pozdrowienia ! )
Zupełnie, szczerze i obiektywnie (przeczytałem, obydwa tytuły), chciałbym podziękować za wydanie Quadzika . Drugi tytuł (wiadomo, jaki...), nie spełnia moich oczekiwań . Przez najbliższy okres, będę przyglądał się obydwu tytułom....
Prawie (robi, ogromną,rożnicę) jest, już przesądzone, że będę dożwotnimi prenumatorem gazety Quadzik.
Przynajmniej, tak jak Romulus ( pozdrowienia ! )
-
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Kloszu, wg profilu jesteś starszy ode mnie o rok, więc nie przesadzaj z tym "P. Grzegorzu"
Dziękuję wszystkim w imieniu redakcji za opinie i czekamy na więcej...
Podoba mi się pomysł z dozowaniem sobie magazynu QUADZIK, ale czytanie po kilka razy też jest dobrym rozwiązaniem
Oczywiście pracujemy już nad kolejnym numerem. A w nim: ...... dużo informacji wyłącznie o quadach...
Dziękuję wszystkim w imieniu redakcji za opinie i czekamy na więcej...
Podoba mi się pomysł z dozowaniem sobie magazynu QUADZIK, ale czytanie po kilka razy też jest dobrym rozwiązaniem
Oczywiście pracujemy już nad kolejnym numerem. A w nim: ...... dużo informacji wyłącznie o quadach...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt: