7-8 listopada 2008 - Silesia Quad Adventure
oj robbo będzie miał co dźwigać przeczytałem sobie specyfikacje dominatora
Masa pojazdu (z nadwoziem) w stanie gotowym do jazdy: 357 kg
MOc silnika 15 KW to chyba 20 koni o losie.
zastanaiam sie jaka wyciągarka do tego quada będzie dobra jak myślicie.
może założymy temat od kingwayu co ? opinie użytkowników jak to chodzi w terenie.
Masa pojazdu (z nadwoziem) w stanie gotowym do jazdy: 357 kg
MOc silnika 15 KW to chyba 20 koni o losie.
zastanaiam sie jaka wyciągarka do tego quada będzie dobra jak myślicie.
może założymy temat od kingwayu co ? opinie użytkowników jak to chodzi w terenie.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl
Ale numer. Myslałem ze w zgłoszeniach był bład druku i sobie chłopaki z przeproszeniem jaja robia. A tu co okazuje ze to fakt autentyczny
Robbo czy w twojej psychice od tych rolek nie pozostało zadnego sladu??
Zastanawiam się tylko kto na ty wszystkim bardziej ucierpi, dzokej czy wierzchowiec??
Robbo czy w twojej psychice od tych rolek nie pozostało zadnego sladu??
Zastanawiam się tylko kto na ty wszystkim bardziej ucierpi, dzokej czy wierzchowiec??
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
Ten quad ma 24 KW a waga została zmniejszona
Nam chodzi o test maszyny w najtrudniejszych warunkach i tylko doświadczony zawodnik może nam powiedzieć co należy w nim jeszcze poprawić
a uszczypliwe uwagi Markusa świadczą tylko o nim.........
Na imprezach PT pomagaliśmy wszystkim i reanimowaliśmy wszystkie marki i jakoś kolego Markusie wśród tych reanimowanych było najwięcej japońców .... więc może zobaczmy wspólnie czy Dominator 500 da sobie radę czy nie i jak się zachowa w terenie dosiadany przez Roberta.......
Ja tu widzę jeszcze jeden aspekt sprawy, tylko Kingway Motor Poland odważył się pokazać i wystawić swoje chińskie sprzęty w takich imprezach jak PT, MŚ czy ta najbliższa .... jasne inni pociskają swój sprzęt i nie robią nic w celu sprawdzenia go w terenie poddania quadów najtrudniejszym testom ....
Wiem że wystawiamy się na strzał i ostre komentarze ale cóż taka jest nasza polityka PR i nie zamierzamy schować głowy w piasek i twierdzić że nasz sprzęt jest lepszy, chcemy sami zobaczyć co nasz sprzęt potrafi w terenie i co możemy w nim poprawić.
Drodzy ZAWODOWCY jakoś do tej pory nie widziałem fabrycznych teamów innych firm ale z tego co słyszałem chyba w 2009 powstaną bo trochę zrobiło im się głupio że mała rodzinna firma z Popowa wsadza worek pieniędzy w promocje teamu fabrycznego i robi wspólne imprezy np. z Maćkiem Rachtanem i naprawia Japończyki zawodników na imprezach PT ( a nie musi - robimy to za free ).
Więc prośba moja jest taka oceniajmy fakty i bądźmy obiektywni w swoich ocenach
po 3 imprezach PT wprowadziliśmy wiele ulepszeń w "500" i na bazie naszych doświadczeń w 2009 roku pojawi się zupełnie nowy model tego quada ale to na razie TOP SECRET.
Pozdrawiam
serdecznie
Nam chodzi o test maszyny w najtrudniejszych warunkach i tylko doświadczony zawodnik może nam powiedzieć co należy w nim jeszcze poprawić
a uszczypliwe uwagi Markusa świadczą tylko o nim.........
Na imprezach PT pomagaliśmy wszystkim i reanimowaliśmy wszystkie marki i jakoś kolego Markusie wśród tych reanimowanych było najwięcej japońców .... więc może zobaczmy wspólnie czy Dominator 500 da sobie radę czy nie i jak się zachowa w terenie dosiadany przez Roberta.......
Ja tu widzę jeszcze jeden aspekt sprawy, tylko Kingway Motor Poland odważył się pokazać i wystawić swoje chińskie sprzęty w takich imprezach jak PT, MŚ czy ta najbliższa .... jasne inni pociskają swój sprzęt i nie robią nic w celu sprawdzenia go w terenie poddania quadów najtrudniejszym testom ....
Wiem że wystawiamy się na strzał i ostre komentarze ale cóż taka jest nasza polityka PR i nie zamierzamy schować głowy w piasek i twierdzić że nasz sprzęt jest lepszy, chcemy sami zobaczyć co nasz sprzęt potrafi w terenie i co możemy w nim poprawić.
Drodzy ZAWODOWCY jakoś do tej pory nie widziałem fabrycznych teamów innych firm ale z tego co słyszałem chyba w 2009 powstaną bo trochę zrobiło im się głupio że mała rodzinna firma z Popowa wsadza worek pieniędzy w promocje teamu fabrycznego i robi wspólne imprezy np. z Maćkiem Rachtanem i naprawia Japończyki zawodników na imprezach PT ( a nie musi - robimy to za free ).
Więc prośba moja jest taka oceniajmy fakty i bądźmy obiektywni w swoich ocenach
po 3 imprezach PT wprowadziliśmy wiele ulepszeń w "500" i na bazie naszych doświadczeń w 2009 roku pojawi się zupełnie nowy model tego quada ale to na razie TOP SECRET.
Pozdrawiam
serdecznie
-
ja uważam że nie sprzęt jest ważny tylko jeżdziec
na rajdach w PL 80% to honda i yamaha - wiec siłą rzeczy najwiecej tego będzie w parku naprawczym, jakby było 90% polarisa to byście to naprawiali polarisa, jakby 90%kingway to....
jedna ciekawa rzecz - widze że wy Polacy wprowadzacie usprawnienia i ulepszenia, ta polska myśl techniczna może rzeczywiście spowodować że chińczyk będzie bardzo dobry i bedzie wygrywał.
pozatym pamiętajmy chińska jakość poszła DRASTYCZNIE w góre, to już nie są najtańsze rzeczy (myśle o wszelakich produktach). BMW i mercedes, honda VW ma fabryki w chinach
na rajdach w PL 80% to honda i yamaha - wiec siłą rzeczy najwiecej tego będzie w parku naprawczym, jakby było 90% polarisa to byście to naprawiali polarisa, jakby 90%kingway to....
jedna ciekawa rzecz - widze że wy Polacy wprowadzacie usprawnienia i ulepszenia, ta polska myśl techniczna może rzeczywiście spowodować że chińczyk będzie bardzo dobry i bedzie wygrywał.
pozatym pamiętajmy chińska jakość poszła DRASTYCZNIE w góre, to już nie są najtańsze rzeczy (myśle o wszelakich produktach). BMW i mercedes, honda VW ma fabryki w chinach
- prezziguzzi
- Kontakt:
Jak robertyamacha wspomniał przecież na rajdzie jest praktycznie 90 % japońców i wasze 2 chińce więc co miało sie psuć.Kingway
kolego Markusie wśród tych reanimowanych było najwięcej japońców ....
A to że jesteście na rajdzie i pomagacie naprawiać oraz wymiana oleju itp to jeszcze raz MÓWIE WIELKI SZACUN I WIELKIE DZIĘKUJE ZA TO ŻE JESTEŚCIE Z NAMI.
Po za tym wszyscy jesteście fajni, a forum jest od tego żeby dyskutować więc sie nie obrażaj na nasze opinie bo mamy prawo to w tym miejscu pisać.
W 2009 powstają temay fabryczne z tego co wiem, więc jeśli nie poprawicie quada ujmując mu masy i nie dodając mocy nie ma szans na sukces tej marki w rajdach przeprawowych.
Nie obraź sie to jest moja prywatrna opinia i mam do tego prawo (ja w to nie wierze niestety), bo wszyscy nadal będą jeździć na yamasze czy suzukach.
Pozdro i powodzenia na SIELSI.
Ostatnio zmieniony śr 05 lis, 2008 przez brylant, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Popieram i trzymam kciukiKingway
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
He he drodzy Kingway-owcy. Moja wypowiedz nie miała byc uszczypiliwa, a raczej wesoła.
Robba znam od jakiegos czasu i gość jest jedyny w swoim rodzaju (bardzo go lubie) ma duzy dystans do siebie i wiem ze moge mu wiele w taki czy inny sposób powiedziec i wszystko potraktuje na wesolo.
Z was dwóch to ON predzej powinien sie uniesc a nie WY (Kingway-owcy)
Przeciez ja nic o waszej marce nie pisze.
Proponuje wiecej luzu i dystansu
A to ze sie zastanawiam kto w tym duecie kogo pokona to chyba żecz normalna.
Tak czy owak tez jestem za zebyście wystawiali swoje maszyny do startu. Wieksza konkurencja - wieksze show.
Robba znam od jakiegos czasu i gość jest jedyny w swoim rodzaju (bardzo go lubie) ma duzy dystans do siebie i wiem ze moge mu wiele w taki czy inny sposób powiedziec i wszystko potraktuje na wesolo.
Z was dwóch to ON predzej powinien sie uniesc a nie WY (Kingway-owcy)
Przeciez ja nic o waszej marce nie pisze.
Proponuje wiecej luzu i dystansu
A to ze sie zastanawiam kto w tym duecie kogo pokona to chyba żecz normalna.
Hmm moze dlatego ze 95% to były japońce.Na imprezach PT pomagaliśmy wszystkim i reanimowaliśmy wszystkie marki i jakoś kolego Markusie wśród tych reanimowanych było najwięcej japońców
Tak czy owak tez jestem za zebyście wystawiali swoje maszyny do startu. Wieksza konkurencja - wieksze show.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4