I Wałbrzyski Rajd Quadów

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

I Wałbrzyski Rajd Quadów

Post autor: czajnikz » wt 14 paź, 2008

Witam
W imieniu organizatorów zapraszam wszystkich do Wałbrzycha na I Wałbrzyski Rajd Quadów, który odbędzie się 22.11.2008r na terenie hałdy wałbrzyskiej i jej okolic. Zakładany jest start 30 pojazdów. Wpisowe 150 zł obejmuje "coś" do jedzenia i "coś" do picia. :D Rajd będzie miał formę sprawnościowo integrzcyjną. Najprawdopodobniej zawodnicy będą mieli do pokonania zarówno obserwowane odcinki specjalne jak i pieczętki których odbicie na karcie drogowej oznacza zaliczenie próby sprawnościowej. Dokładne miejsce startu i mety jest w fazie roboczej i zostanie podane w późniejszym terminie. Podobnie z zapisami które przewidywane są na przełomi e października i listopada. Wówczas podany zostanie nr konta na które będzie można dokonywać wpłat co bedzie jednoznaczne z zapisem do uczestnictwa w imprezie. Aby orbanizatorom było łatwiej ocenic ilość osób chętnych do udziału można już od dziś zapisywać sie na liste roboczą poniżej metodą kopiój/wklej. Proszę podać Dane uczectnika nick i miejscowość skąd wyruszacie na rajd.Więcej informacji już niebawem.
Lista startowa:
1. Daniel Czaja czajnikz Podgórzyn
Załączniki
PA040446.JPG

Grzegorz1
Kontakt:

Post autor: Grzegorz1 » pn 27 paź, 2008

Jak można to ja się pisze . Mam nadzieje że nam nosy nie odpadną z zimna :-)

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Zapraszam

Post autor: czajnikz » wt 28 paź, 2008

oczywiście że można a nawet trzeba jeśli tylko chęci są. T naprawdę fajny teren a hałda też jest specyficznym terenem sypkim i zaskakującym. Lada dzień ma ruszyć strona dotycząca rajdu dam ci znać. Pozdrawiam

mehow1
Kontakt:

Pytanko

Post autor: mehow1 » śr 29 paź, 2008

Czy na imprezie znajdzie się miejsce dla "kibiców"? Nie mam swojego quada, ale jeździłem kilka razy i chciałbym sobie takie cacko sprawić. Na imprezę zjeżdżają się tylko posiadacze takowych i mam się bez swojego nie pokazywać? Czy będzie szansa spotkać się, porozmawiać i upewnić, że chcę się w to bawić. Pozdro

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Przyjdź Pogadamy

Post autor: czajnikz » sob 01 lis, 2008

To oczywiste że kibice są nieodłaczną częścią takich imprez Szczególnie gdy odbywają się na określonym terenie jak np hałda. Jak masz ochotę i możliwość to przyjdź pogadać zawsze można.

agrest

Post autor: agrest » sob 01 lis, 2008

Siemanko, o ile dojdzie do rajdu bo podobno ktoś potrącił leśniczego i jest zadyma.
Załączniki
qua.jpeg
qua.jpeg (16.55 KiB) Przejrzano 6787 razy
Agrest

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Post autor: czajnikz » ndz 02 lis, 2008

oby nic mu się nie stało
Niestety przez takie (delikatnie mówiąc) niefrasobliwe osoby cierpi cała reszta ludzi podzielających tę pasję.
Nie słyszałem o tym zdarzeniu.

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Post autor: czajnikz » czw 06 lis, 2008

Dementuję Pogłoski o problemach w organizacji rajdu.Rajd jest niemalże przygotowany.
Ruszyła strona organizarota rajdu na której znajdziecie wszelkie zamieszczone informacje.
http://walbrzych4x4.pl/?page=atrakcje
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Post autor: czajnikz » sob 08 lis, 2008

http://picasaweb.google.com/walbrzych4x ... dQuadW2008#
Jakoś nie udaje mi się wklejanie tego zdjęcia :(
Grzesiu pomocy

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Post autor: czajnikz » sob 08 lis, 2008

chętni zapisujcie się miejsc jest coraz mniej a przewidziany jest start 30 maszyn.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”