Quadzik - polski magazyn o quadach
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Znaczy, że się ukrywamy, schodzimy do podziemia, wprowadzamy dystrybucję na kartki...
Wczoraj przyjechał transport z drukarni i dziś rozpoczynamy wysyłkę numerów do zarejestrowanych użytkowników strony głównej Quadzik.pl... Czyli zgodnie z założeniami się dzieje... Na początku litopada przesyłki powinny zacząć docierać do quadowców...
Ale już pierwsi zapewne przeczytali, albo jeszcze czytają...
Ja już mam dość - wchodzę do redakcji a tam QUADZIK, wchodzę do kuchni - QUADZIK, wchodzę do samochodu - cały bagażnik QUADZIKów, wchodzę do garażu - cały garaż QUADZIKów, wchodzę do Free&fun - QUADZIK, wchodzę do Polsona - QUADZIK...
Wczoraj przyjechał transport z drukarni i dziś rozpoczynamy wysyłkę numerów do zarejestrowanych użytkowników strony głównej Quadzik.pl... Czyli zgodnie z założeniami się dzieje... Na początku litopada przesyłki powinny zacząć docierać do quadowców...
Ale już pierwsi zapewne przeczytali, albo jeszcze czytają...
Ja już mam dość - wchodzę do redakcji a tam QUADZIK, wchodzę do kuchni - QUADZIK, wchodzę do samochodu - cały bagażnik QUADZIKów, wchodzę do garażu - cały garaż QUADZIKów, wchodzę do Free&fun - QUADZIK, wchodzę do Polsona - QUADZIK...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
w Grudniu!?! Poczta nasza Polska może znowu strajkować i wtedy gleba, wsiadaj na quadzillę i w drogę,ITAL
No to zobaczymy kiedy dojdzie na rubież zachodnią do Zielonej Góry??
Ostatnio zmieniony śr 29 paź, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt: