I Elbląski Zlot Quadów
I Elbląski Zlot Quadów
Zapraszamy wszystkich miłośników quadów przeprawowych na imprezę jednodniową o charakterze turystyczno- przeprawowym. Zmagania odbędą się 25.10.2008. Trasa wiedzie po byłym poligonie wojskowym "Modrzewina".
Spotykamy się w Elblągu przy ul. Grunwaldzkiej 6. Tu będzie można zostawić samochody z lawetami. Następnie wspólnie przejedziemy na teren, na których odbędą się próby.
Liczba uczestników ograniczona do ilości 25 quadów.
Organizator: www.euro-bis.pl
Telefon: 0508-191-195
HARMONOGRAM I Elbląskiego Zlotu Quadów 2008:
7:00- otwarcie biura imprezy, potwierdzanie i przyjmowanie zapisów, badania techniczne
8:30- zakończenie przyjmowania zapisów na imprezę
8:40- wyjazd z punktu zbiórki przez miasto
9:00- odprawa na miejscu startu
17:00- zakończenie rywalizacji na próbach, zdanie kart
17:30- powrót do bazy
19:00- ogłoszenie wyników
19:30- zakończenie imprezy
Spotykamy się w Elblągu przy ul. Grunwaldzkiej 6. Tu będzie można zostawić samochody z lawetami. Następnie wspólnie przejedziemy na teren, na których odbędą się próby.
Liczba uczestników ograniczona do ilości 25 quadów.
Organizator: www.euro-bis.pl
Telefon: 0508-191-195
HARMONOGRAM I Elbląskiego Zlotu Quadów 2008:
7:00- otwarcie biura imprezy, potwierdzanie i przyjmowanie zapisów, badania techniczne
8:30- zakończenie przyjmowania zapisów na imprezę
8:40- wyjazd z punktu zbiórki przez miasto
9:00- odprawa na miejscu startu
17:00- zakończenie rywalizacji na próbach, zdanie kart
17:30- powrót do bazy
19:00- ogłoszenie wyników
19:30- zakończenie imprezy
Obejrzałem Waszą stroniczke, i troszkę zrobiło mi się nieswojo: Jak z wymogami bezpieczeństwa na imprezie, bo na zdjęciach w Waszej galerii jest niestety dużo zdjęć riderów ubranych "na narciarza". Szczególnie rzuca się w oczy Pan w moro na trawersach.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za udaną impezę!
ZiBi
Pozdrawiam i trzymam kciuki za udaną impezę!
ZiBi
Mnie osobiscie to wcale nie przeszkadza (sam lubie ubierac moro), ale organizator powinien dawac przyklad. A sadze Kolego, ze po pierwszej rolce (czego nikomu nie zycze) pomyslisz inaczej.
ZiBi
PS.: Tu nie chodzi o moja zlosliwosc! Radze poczytac rady dla quadzikowcow pisane przez moderatorow i innych doswiadczonych kolegow!
ZiBi
PS.: Tu nie chodzi o moja zlosliwosc! Radze poczytac rady dla quadzikowcow pisane przez moderatorow i innych doswiadczonych kolegow!
zdjęcia z tras
a oto kilka fotek z tras rajdu:
będzie kilka podjazdów
będzie trochę kałuż
i dużo dobrej zabawy.
Zapraszamy
będzie kilka podjazdów
będzie trochę kałuż
i dużo dobrej zabawy.
Zapraszamy
Impreza była super, dużo się trzeba było namęczyć żeby pozbierać wszystkie pieczątki
tutaj kilka fotek z imprezki
http://www.portel.pl/fotka0.php3?id_fot=948&id_dz=21
tutaj kilka fotek z imprezki
http://www.portel.pl/fotka0.php3?id_fot=948&id_dz=21