Nadarzyn
Czesc Szwagier. Własnie na drugim forum "quadowym" prowadze polemike nt. Kuklówki jako terenu prywatnego i zakazu wjazdu na nia.. W najblizszy weekend to na jakies groby by wypadało wpasc chyba ale po... czemu nie.. Ja sie pisze ale od soboty popołudnia a jeszcze lepiej w niedziele. Z tym że.. musze miec tez troche czasu na założenie kierunkowskazow itp. do nowego nabytku i nie wiem czy podołam czasowo. Pozdro
KQ750axi
Uuuaaa.. to sie troche działo wczoraj. takiego obłożenia to na "K" nie widziałem Terenówki, z 6 crossów, <2 choppery i 2 ścigacze (obserwatorzy)> no i oski i przeprawówki. Niezła ekipa okoliczna głównie na G700 ale nie tylko. Dzieki Panowie za zaproszenie do malej integracji. Mam nadzieje ze późniejsze jazdy udane? A "pipiok15" to ktory z nich był?
KQ750axi
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
Witam wszystkich,
bardzo cieszy fakt, że przybywa nas na ty forum.
Jest pomysł, żeby zorganizować wyjazd na dwa dni i spac w namiotach. To jest przedsięwzięcie dla lubiących extremę i duże wyzwania. proszę za tem nie pisać o tym jakie to głupe. Proszę wziąć pod uwagę, że są osoby zainteresowane dużymi wyzwaniami. Temperatura nocą może spaść w okolice 0 stopni Celsjusza. Potrzebny będie PRAWDZIWY NAMIOT. Czekamy na chętnych. Na razie jest nas dwuch. Pozdrawiam de.Max
bardzo cieszy fakt, że przybywa nas na ty forum.
Jest pomysł, żeby zorganizować wyjazd na dwa dni i spac w namiotach. To jest przedsięwzięcie dla lubiących extremę i duże wyzwania. proszę za tem nie pisać o tym jakie to głupe. Proszę wziąć pod uwagę, że są osoby zainteresowane dużymi wyzwaniami. Temperatura nocą może spaść w okolice 0 stopni Celsjusza. Potrzebny będie PRAWDZIWY NAMIOT. Czekamy na chętnych. Na razie jest nas dwuch. Pozdrawiam de.Max
dr.Max
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
Na taką wypraweę potrzebny będzie trochę lepszy namiot. Powinien miec tropik. Jednak najważniejszy będzie śpiwór. Warto by pomyśleć o takim jakich używają w wyprawach wysokogórskich. terminu jeszcze nie ma. na razie jest pomysł. Nie wiem czy juz nie jest za późno. Teraz mamy jeszcze fajną pogodę, ale boję się, że lada dzień mogą przyjść mrozy!
dr.Max