szczecin
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Ronin, nie wiem dlaczego tak było ale jakoś zawsze wyłanialiśmy 1-2 najlepszych...Teraz chyba chcieli skrócić, a nie znali waszych możliwości. 30 pieczątek to zdecydowanie za mało, grocaniony skończyły juz o 13 i mogły sobie posiedzieć tylko... Fotki wstawie jak się trochę ogarnę.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
My też skończyliśmy zaraz za nimi - a jeszcze w międzyczasie był czas na popas, posiłek, zmianę kart....
Ale spox, impra integracyjna - miło spotkać "twarze" i pogadać z normalnymi ludźmi, a nie "...debile, pijacy i gwałciciele..." (czyt. w skrócie quadowcy)
No i gratulacje dla Marco, bo rozumiem że "wytargał" tego Warna?
Ital, nie wiem czemu ale masz sporo fot - na przyszłość muszę "krócej" trzymać fotografa-żonę, bo coś się na czerwoną hondę za bardzo "zapatrzyła"
Ale spox, impra integracyjna - miło spotkać "twarze" i pogadać z normalnymi ludźmi, a nie "...debile, pijacy i gwałciciele..." (czyt. w skrócie quadowcy)
No i gratulacje dla Marco, bo rozumiem że "wytargał" tego Warna?
Ital, nie wiem czemu ale masz sporo fot - na przyszłość muszę "krócej" trzymać fotografa-żonę, bo coś się na czerwoną hondę za bardzo "zapatrzyła"
- Załączniki
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- gero13
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: can am outlander 800 xtp max
- Imię: Gerard
- Kontakt:
Już napisałem parę słoów wcześniej na temat drezdenka .Impra nawet fajna .fajni ludzie ,jak na integrację to OK. Wielkie ALE do regulaminu ! Wychodzi na to ,że muszę zaprzestać przepraw na jakiś czas i zająć się biznesem "oponowym" ha!ha!
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]
Gero, po naszym sobotnim występie oponiarskim jadę jutro do Shoguna po jakąś starą oponę, żeby na spacery z psem w kieszeń zabierać
Drezdenko jeszcze raz
Drezdenko jeszcze raz
Panowie nowe odkrycie!!!
dla tych, którzy jeszcze nie kupili skrzynki explorera, polecam zapoznać się z TYM !!
cena mocno na korzyść, no i są w Szczecinie!!!!! jutro jadę zobaczyć, bo może się okazać strzałem w 10 dla Hondziarzy (nasza klasyczna 5110 jest ciut za duża, żeby zmieścić obok jeszcze RB, a 3110 za mała do spakowania wszystkiego).
Wymiary wewnętrzne:237 mm x 183 mm x 103 mm
Wymiary zewnętrzne:259 mm x 217 mm x 121 mm
Waga: 1,29 kg
dla tych, którzy jeszcze nie kupili skrzynki explorera, polecam zapoznać się z TYM !!
cena mocno na korzyść, no i są w Szczecinie!!!!! jutro jadę zobaczyć, bo może się okazać strzałem w 10 dla Hondziarzy (nasza klasyczna 5110 jest ciut za duża, żeby zmieścić obok jeszcze RB, a 3110 za mała do spakowania wszystkiego).
Wymiary wewnętrzne:237 mm x 183 mm x 103 mm
Wymiary zewnętrzne:259 mm x 217 mm x 121 mm
Waga: 1,29 kg
- Załączniki
-
- xt5000.jpg (38.12 KiB) Przejrzano 3156 razy
kilka fotek ze ZMOTY
http://www.wiewiorek.nazwa.pl/Galerie/2 ... index.html
made in wiewiórek
zajęliśmy tam I miejsce w extream po 17 godzinach walki.
http://www.wiewiorek.nazwa.pl/Galerie/2 ... index.html
made in wiewiórek
zajęliśmy tam I miejsce w extream po 17 godzinach walki.
Ostatnio zmieniony pn 27 paź, 2008 przez shogun, łącznie zmieniany 1 raz.
...dzień dobry...