szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
darek-d27

Post autor: darek-d27 » pt 24 paź, 2008

na dojazdach będzie problem - słabe osiągi

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » pt 24 paź, 2008

Wpadaj po Polariska :)
:I love POLARIS:

darek-d27

Post autor: darek-d27 » pt 24 paź, 2008

tede74, - rozumiem że ten czerwony już Tobie się znudził i chcesz go sprzedać po bardzo, bardzo promocyjnej cenie :lol:
pozdrawiam

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Post autor: roj » pt 24 paź, 2008

A co tede74 bierzesz? Ja niedługo zakupuję również drugiego gadzika - może zjednoczymy siły u jakiegoś dilera w myśl - "razem taniej" ? :D
G700

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Post autor: roj » pt 24 paź, 2008

oops sorki :P nie tede a darek-d27 ...kryptonimy mi się pomieszały - przepraszam :D
G700

darek-d27

Post autor: darek-d27 » sob 25 paź, 2008

piotrr, - honda albo suzuki , jeszcze nie wiem z przewagą na hondę, ale wpierw muszę sprzedać swego i dopiero będę szukał, zobaczę co będzie kosztowało korzysniej pozdrawiam

darek-d27

Post autor: darek-d27 » sob 25 paź, 2008

z kupnem razem nie ma problemu, ale chwilę muszę poczekać

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » sob 25 paź, 2008

pozdrowienia ze ZMOTY !
jest mega fajnie.zrobiliśmy 70 pieczątek od 13 do 5.30 rano.brody 2,5 metrowej głębokości,trawersy,windy 40 metrowe,rzeka z prawie pionowym wejściem/wyjściem ,bagna i coś przypominające "młakę" tylko ,że z trawą na gorze a na dole z wodą ....jest tak jak Shogun lubi...technicznie i wymagająco.90%na kole .Na tą chwilę jesteśmy jedyną załogą z wszystkimi pieczątkami....ale faktycznie niektóre próby były blisko "piekła" no i +2,5 st. C w nocy dało w kość w szczególności jak ma się woodery "pełne wody"...fotek brak.przelecieliśmy trochę po Litewskich terenach.To jest prawdziwy rajd przeprawowy - TomTroj wie o co mi chodzi!
jest w 101 % tak jak opisał organizator..
..."Tylko prawdziwi mężczyźni i mocne kobiety zdołają przebyć zaproponowaną przez nas AUTOSTRADĘ DO PIEKŁA. Walka z terenem, maszyną, własnym strachem i słabościami to główne założenia ZMOTY. Nie wstydźcie się łez są one bowiem kwintesencją prawdziwego przeprawowego off roadu...."

pozdrawiam Shogun :mrgreen:
Ostatnio zmieniony ndz 26 paź, 2008 przez shogun, łącznie zmieniany 3 razy.
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » sob 25 paź, 2008

W Drezdenku też się nieźle bawiliśmy:) Szczegóły wkrótce jak ogarnę quada, napiszę relacje, wrzuce fotki.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » sob 25 paź, 2008

"rajd" w Drezdenku zakończony. Fajna sprawa dla kogoś, kto chce zobaczyć co jego maszyna potrafi i co on sam umie. Generalnie lajcik, Jasiu-organizator słusznie zauważył zapraszając nas, że to impra w stylu "komin", ale fajnie jest tam zajrzeć raz na pół roku.
Mam jedno ALE (z tego co rozmawiałem z chłopakami na mecie to oni też) mogli zrobić ze 2 pieczątki trudniejsze, może jak w czerwcu na bunkrach - pieczątka na środku oczka wodnego? Coś co by wyeliminowało tylu (dokładnie 6 os!) zawodników, którzy zdobyli komplet pieczątek.
nieobrobione foty wrzuciłem TU
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Team Quad Szczecin 4x4”