[KZ] II KASZUBSKI ZWIAD 14-16.11.2008 EDYCJA POMORSKA
Cześć, wróciłem do swojego starego nicka z "m74s" na "Śmigło". Wciąż oglądam Puchar Największego Pechowca z pierwszej edycji i mam już dosyć. Jarysowi udało się przed wyjazdem pospawać moją Hondę więc zaraz się zapisuję na pomorską edycję. Tym razem nie wezmę aparatu, żeby nie zapeszać.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Dębkach. Maciek.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Dębkach. Maciek.
-
witam , jeszcze są.....prezziguzzi napisał...
są jeszcze miejsca
Ostatnio zmieniony wt 21 paź, 2008 przez shaybaoffroad, łącznie zmieniany 1 raz.
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...
- prezziguzzi
- Kontakt:
Witam.
Mam możliwość załatwienia ciężarówki z Marek (ewentualnie Legionowa) na miejsce rajdu i z powrotem. W Markach mam możliwość przetrzymania sprzętów do czasu odbioru.
Warunkiem jest 8 chętnych osób.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę na pw, tam podam koszt takiej imprezy.
Proszę o szybkie informacje, ponieważ musze zarezerwować termin samochodu.
Pozdrawiam.
Mam możliwość załatwienia ciężarówki z Marek (ewentualnie Legionowa) na miejsce rajdu i z powrotem. W Markach mam możliwość przetrzymania sprzętów do czasu odbioru.
Warunkiem jest 8 chętnych osób.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę na pw, tam podam koszt takiej imprezy.
Proszę o szybkie informacje, ponieważ musze zarezerwować termin samochodu.
Pozdrawiam.
-
-
witam Cię ponownie , pracujemy nad tym....powstala koncepcja kasownikówdwisniewski10 napisał...
Witam
Czy będziemy znowu wozić ze sobą tusz do pieczątek?
Pytam się bo mój się wylał po 50km,narobił mi trochę bałaganu w kufrze na quadzie i musiałem go wyrzucić jak trafiłem na nie nasmarowaną tuszem pięczątkę to .
Ostatnio zmieniony wt 21 paź, 2008 przez shaybaoffroad, łącznie zmieniany 1 raz.
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...
Pechowiec
Siemka Maciek Grunt to dobra zabawa a ostatnia taka była chyba nie będzie źle.smiglo
Cześć,
Dołączamy w gronie Jaś + Przemek + Maciek. Pieniądze już przelałem.
Do zobaczenia w błocie.
Maciek
w razie czego zapraszam na trening w Białobrzegach.
Ostatnio zmieniony pn 27 paź, 2008 przez mizbi17, łącznie zmieniany 1 raz.
Mizbi17 G700
-
Od organizatora:
Z przykrością zawiadamiamy, że lista (pękająca w szwach) na II Kaszubski Zwiad właśnie została zamknięta
Mimo licznych telefonów z prośbami i pogróżkami :myśl: nie możemy przyjmować więcej zgłoszeń.
Pozdrawiam
Z przykrością zawiadamiamy, że lista (pękająca w szwach) na II Kaszubski Zwiad właśnie została zamknięta
Mimo licznych telefonów z prośbami i pogróżkami :myśl: nie możemy przyjmować więcej zgłoszeń.
Pozdrawiam