szczecin
QTSZZECIN INTEGRACJA
hello everybody,
zarzucam kilka fotek z mojej nokii, może nie ameryka, ale SĄ.
Fotki z samej integracji są &^%$#@#$%^ i boję sie że po publikacji mogliby nas nie zapisać na żaden rajd , więc raczej na prv
hoMarek, podjuchy dziękują za wyśmienitą imprezę QTSzczecin Integracja 2008 przejdzie do historii naszego teamu jako "wielkie whow!"
WIEEELKI SZACUN
zarzucam kilka fotek z mojej nokii, może nie ameryka, ale SĄ.
Fotki z samej integracji są &^%$#@#$%^ i boję sie że po publikacji mogliby nas nie zapisać na żaden rajd , więc raczej na prv
hoMarek, podjuchy dziękują za wyśmienitą imprezę QTSzczecin Integracja 2008 przejdzie do historii naszego teamu jako "wielkie whow!"
WIEEELKI SZACUN
- Załączniki
Ostatnio zmieniony ndz 19 paź, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Ronin to, że impreza jest jednodniowa wcale nie oznacza, że będzie lajcikMr Ronin
ktos sie wybierze ze mną na ten lajcik
Zapraszam! Powodzenia na szlakach:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
a pewnie!ITAL
a może być ktoś ze Zgora Teamu???
co prawda zmobilizowałem sierściuchów z QTSzn i może ze dwóch przyjedzie, ale zobaczymy się na miejscu to się ustawimy.
W końcu co Honda to Honda Zresztą liczy się zabawa, a imprezy w Dku zo takich się zaliczają, wiec do zobaczenia na miejscu
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły