Renegade 800
Renegade 800
Witam Serdecznie.
Zdecydowałem się ostatnio na zmianę mojej maszynki do wariowania ) puki co jeszcze Kymco 300 jestem z niego zadowolony ale już moc trochę za mała jak dla mnie ) Zastanawiam się nad kupnem takiej maszynki:
http://moto.allegro.pl/it...800_x_2008.html
Piszę tutaj ponieważ słyszałem, że quad ten jest bardzo zawodny i nie nadaje się na wjazd do lasu ja potrzebuje maszyny, którą mogę nie tylko szybko jechać ale żeby też wytrzymywała jak będę się wywracał czy np. jeździł po różnych "Drogach" ) podobno w tym quadzie jakaś osłona pod silnikiem często się niszczy. Wiec streszczając potrzebuje masyzny szybkiej jak Raptor a wytrzymałej jak Grizlly to oczywiscie przenosnia )
pozdrawiam
Zdecydowałem się ostatnio na zmianę mojej maszynki do wariowania ) puki co jeszcze Kymco 300 jestem z niego zadowolony ale już moc trochę za mała jak dla mnie ) Zastanawiam się nad kupnem takiej maszynki:
http://moto.allegro.pl/it...800_x_2008.html
Piszę tutaj ponieważ słyszałem, że quad ten jest bardzo zawodny i nie nadaje się na wjazd do lasu ja potrzebuje maszyny, którą mogę nie tylko szybko jechać ale żeby też wytrzymywała jak będę się wywracał czy np. jeździł po różnych "Drogach" ) podobno w tym quadzie jakaś osłona pod silnikiem często się niszczy. Wiec streszczając potrzebuje masyzny szybkiej jak Raptor a wytrzymałej jak Grizlly to oczywiscie przenosnia )
pozdrawiam
jeśli jesteś zainteresowany renegade to szczerze polecam, na początku zainwestuj w aluminiowe osłony podwozia a o nic nie będziesz sie już martwił.
Na drogach utwardzonych nie podskoczy ci żaden inny quad a w terenie nie ustępuje quadom typowo przeprawowym.
Na drogach utwardzonych nie podskoczy ci żaden inny quad a w terenie nie ustępuje quadom typowo przeprawowym.
Moc Jest Bogiem, Prędkość Nałogiem, Nitro Zabawą, a Turbo Podstawą
Mój generalnie daje rade dopóki nie przeleje się woda przez przednie błotniki. Nie musi być wysoki poziom wystarczy, że za szybko wjedziesz do wody. Po zalaniu paska poruszasz się jakieś 2 km/h przez około 3 minut. Później wszystko wraca do normy .Macieks34 napisał...
A jak wyglada kwestia wody ,ile moze zniesc renegade,pytam ludzi ktorzy jezdza,,sam sie zastanawialem nad tym quadem.
Ostatnio zmieniony pn 01 gru, 2008 przez olek, łącznie zmieniany 1 raz.