Ja wczoraj siedziałem na rybkach, a dziś quad między nogi i fajaMr Ronin napisał...
to będzie mój trzeci wpis pod rząd - czyżby wszyscy byli w błocie jeszcze zatopieni
szczecin
Ostatnio zmieniony ndz 12 paź, 2008 przez PIOTR_15, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrr, nie rób tego, tam jest jakiś zonk z silnikiem, fani od misków, powinni wiedzieć coś więcej. W dodatku przykład shoguna przed ostatnim PT, gdyby nie to, że miał innego G7 i mógł część przełożyć - nici z wyjazdu. Więc i z organizacyjnego punktu widzenia będzie Ci lepiej mieć 2 takie same - jeśli już upierasz się do miskówpiotrr
A powiem że moje stadko chyba o 550 się powiększy
chłopaki, nie załamujcie mnie tak - same niedźwiedzie, że aż strach do lasów chodzić , ja już nie będę piał nt. Hondy, ale jest jeszcze King - super maszynka!!
Ostatnio zmieniony ndz 12 paź, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
ja w najbliższym czasie spodziewam się zasiedzieć trochę w waszej okolicyMr Ronin napisał...
chłopaki, nie załamujcie mnie tak - same niedźwiedzie, że aż strach do lasów chodzić , ja już nie będę piał nt. Hondy, ale jest jeszcze King - super maszynka!!
więc pewnie będę się ze Sławkiem kontaktował i jak będzie zgoda to King wjedzie między szeregi Niedzwiadków
Ostatnio zmieniony ndz 12 paź, 2008 przez cerrone, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha RingRoad
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
Wielkie dzięki - jak będę to dam znać na phoneshogun napisał...
przyjemność po naszej stronie - Oczekujemy i planujemy zemstę za "dzicz" ..hihi ale będzie się działo.....
pz
Ostatnio zmieniony ndz 12 paź, 2008 przez cerrone, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha RingRoad
witam wszystkich, narazie nie ma sensu zebym pisal cos o sobie, bo nie mam quada:( wiec na zadne przygody nie pojade, ale odnosnie "dystrybutorow" to oprocz Hondy-Ustowo "polecam" Suzuki-ul.Husarów, oni tam "...miewaja quady..." ale kiedy i jakie.....Ogolnie to masakra!!! tak to chyba sobie nigdy nie kupie;p
to będzie mój trzeci wpis pod rząd - czyżby wszyscy byli w błocie jeszcze zatopieni
a ja wciaz nie wiem co kupic.....:(((
Daszek (witaj!) zycze ci, żebyś miewał w życiu tylko takie dylematy, a wierz mi że sam zakup gada to dopiero początek, co chłopaki
a teraz pytanie do lokalnych "cienkich dydków", wiem że wtorek jutro i że praca i zaraz usłyszę bla bla, ale czy ktoś by się jutro nie przeleciał, tak ze 2 godz. może nad odrę? muszę "odreagować", a samemu nie bardzo bo ubot jeszcze nie ma zamontowanej nowej wyciągarki . za to "stara" jest teraz jak nowa, tyle że obie leżą sobie w garażu pod quadem. Więc? Piszę się nawet na towarzystwo jakiegoś "sierściucha"
a teraz pytanie do lokalnych "cienkich dydków", wiem że wtorek jutro i że praca i zaraz usłyszę bla bla, ale czy ktoś by się jutro nie przeleciał, tak ze 2 godz. może nad odrę? muszę "odreagować", a samemu nie bardzo bo ubot jeszcze nie ma zamontowanej nowej wyciągarki . za to "stara" jest teraz jak nowa, tyle że obie leżą sobie w garażu pod quadem. Więc? Piszę się nawet na towarzystwo jakiegoś "sierściucha"
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły