szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
Marko 777

Post autor: Marko 777 » ndz 05 paź, 2008

No i nasz team wzbogacił się o super maszynkę.
Duży niedźwiadek - świetny quadzik , naprawdę warto zaufać japońskiej myśli technicznej.
Zobaczymy jak pójdzie w ciężkim terenie. Póki co lajtowe jazdy do pierwszego przeglądu a potem faja.
Już fele i Altraki na gadzie. Dla wszystkich zainetesowanych osłony pasują od starszego modelu ( 2007). Po dzisiejszej jeździe super wrażenia. :hejka:

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » pn 06 paź, 2008

oj Marek, nie przesadzaj grizzly jak grizzly, zwykły niedźwiadek jakich wiele po lasach :lol: :lol: :lol:
a poważnie, pamiętam jak to jest - siedzieć w garażu, patrzyć z dumą na nowy nabytek i wąchać ten smród, przepraszam zapach, przepalającego się tłumika - gratuluję!
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » pn 06 paź, 2008

Marko 777:
No i nasz team wzbogacił się o super maszynkę.
Duży niedźwiadek - świetny quadzik , naprawdę warto zaufać japońskiej myśli technicznej.
Zobaczymy jak pójdzie w ciężkim terenie. Póki co lajtowe jazdy do pierwszego przeglądu a potem faja.
Już fele i Altraki na gadzie. Dla wszystkich zainetesowanych osłony pasują od starszego modelu ( 2007). Po dzisiejszej jeździe super wrażenia.

GRATULULJĘ, oby wytrzymał więcej niż mój emeryt.
Ostatnio zmieniony pn 06 paź, 2008 przez PIOTR_15, łącznie zmieniany 1 raz.

AdrianM

Rejestracja Quada w Szczecinie

Post autor: AdrianM » wt 07 paź, 2008

Witam wszystkich forumowiczów ze Szczecina i okolic , gdyż moje pytanie jest skierowane głównie do nich :wink: Dlatego też postanowiłem umieścić je w tym temacie :)

Przymierzam się do zakupu quada (raptor 660), który jest już zarejestrowany i posiada wszystkie papiery. Czytając jednak wasze posty nie jestem pewien czy po kupnie tego quada nie będę miał problemów z jego przerejestrowaniem na moje nazwisko w urzędzie miejskim. Dzwoniłem tam i powiedziano mi że nie ma możliwości rejestracji quadów powyżej 15 koni , a co do tych już zarejestrowanych to mogą podważyć badania techniczne.

Czy ktoś z was w ostatnim czasie przerejestrowywał na siebie jakiegoś quada w Szczecinie ? Jak myślicie czy będzie z tym problem ?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź :wink:

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » wt 07 paź, 2008

Jeżeli jest już zarejestrowany to nie powinno być problemu. Ja mojego przerejestrowałem w maju.
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » wt 07 paź, 2008

czy widzieliście ,że jubileusz nam przmknął - 50 000 otwarć....teraz to prawie 51 000 miło :D
...dzień dobry...

AdrianM

Post autor: AdrianM » wt 07 paź, 2008

ktoś jeszcze może przerejestrowywał niedawno quada na siebie w urzędzie w Szczecinie ?

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » śr 08 paź, 2008

AdrianM,
skoro czytałeś nasze wcześniejsze posty, to już sobie odpowiedziałeś, czy komuś się udało gada zarejestrować. A skoro dzwoniłeś do naszego nieszczęsnego WK, no to już lepszego źródła nie ma.
Niestety debata na forum nic tu nie zmieni i chyba nie ma sensu znowu tematu odgrzebywać, tym bardziej, ze ja osobiście jestem na to uczulony :lol: (oczywiście z powodu postawy naszego WK) i każdy powrót do tego tematu tylko "otwiera mi zasklepione już rany". :x
Co do rejestracji już zarejestrowanego gada to mi też mówił, znany już nie tylko w Szcziecinie urzędnik naszego magistratu, że mogą robić weryfikacje i chcą ja robić właśnie dlatego, żeby te "lewe" wyłapać, a jedyne kiedy mogą to zrobić, to właśnie przy przerejestrowaniu.
Więc zastosuj hasło z reklamy - decyzja należy do Ciebie!

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » śr 08 paź, 2008

shogun
czy widzieliście ,że jubileusz nam przmknął - 50 000 otwarć....teraz to prawie 51 000 miło
a niby z jakiej okazji jest impreza u HoMarka? :drink: :drink: :drink:

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » sob 11 paź, 2008

to będzie mój trzeci wpis pod rząd - czyżby wszyscy byli w błocie jeszcze zatopieni :lol:

Pisze to info, bo dłubiąc dziś przy swojej hondziance naszła mnie taka refleksja (smutna, ale prawdziwa) dotycząca Honda Poland.
Po ostatniej ustawce, gdzie Piotrr powiedział iż spotkał się z tym samym problemem co ja, tzn. chciał namacalnie zobaczyć co to Rincon'a, a w "salonie" w Ustowie powiedzieli mu .....może lepiej nie będę tego pisać :(. Z tego powodu wybrał G7.
Więc:
JEŚLI KTOŚ ZE SZCZECINA LUB OKOLICY BĘDZIE CHCIAŁ ZOBACZYĆ CZY NAWET PRZEJECHAĆ SIĘ HONDĄ RINCON TO ZAPRASZAM DO MOJEGO "SALONIKU" HONDY!!

Jeśli dystrybutor jest beznadziejny, trudno, ale fani marki nie powinni cierpieć! Piszcie na pw ustawimy się, obok mam motokros, łąki, jest gdzie spokojnie i bezpiecznie pojeździć!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Team Quad Szczecin 4x4”