Bielizna termoaktywna
Bielizna termoaktywna
Cześć
Jako, że ostatnio na dworze zrobiło się trochę chłodno to trzeba zaczynać ubierać się cieplej.
Jakiś czas temu kupiłem bieliznę termoaktywną firmy GRENE z allegro, cena nie odstrasza, bielizna miła, obcisła niby ok. Nigdy nie miałem do czynienia z taką bielizną, tak że nie wiem jak powinienem się czuć i mam mieszane uczucia czy aby ta bielizna jest dobra.
Czy ktoś miał doczynienia z w/w bielizną firmy GRENE ?
Może macie jakieś sprawdzone firmy ? Co polecacie pod zbroje ?
Zwykła bawełniana koszulka na ramiączkach po dłuższej chwili jest mokra
Z GRENE mam mieszane uczucia, tak to jest ciepło, jak się spocę cały czas czuje chłód, narazie miałem ją na sobie tylko dwa razy tak że też nie jestem przekonany co do moich odczuć :>
Jako, że ostatnio na dworze zrobiło się trochę chłodno to trzeba zaczynać ubierać się cieplej.
Jakiś czas temu kupiłem bieliznę termoaktywną firmy GRENE z allegro, cena nie odstrasza, bielizna miła, obcisła niby ok. Nigdy nie miałem do czynienia z taką bielizną, tak że nie wiem jak powinienem się czuć i mam mieszane uczucia czy aby ta bielizna jest dobra.
Czy ktoś miał doczynienia z w/w bielizną firmy GRENE ?
Może macie jakieś sprawdzone firmy ? Co polecacie pod zbroje ?
Zwykła bawełniana koszulka na ramiączkach po dłuższej chwili jest mokra
Z GRENE mam mieszane uczucia, tak to jest ciepło, jak się spocę cały czas czuje chłód, narazie miałem ją na sobie tylko dwa razy tak że też nie jestem przekonany co do moich odczuć :>
- BadAmstaff
- Kontakt:
To chyba jedna z najdroższych opcji, komplet około 150 zł, za te pieniądze musi się sprawdzać Narazie będę się musiał pomęczyć z tym co mam, chyba że się nie sprawdzi całkowicie;> Wczoraj jednak trochę pojeździłem i nie było źleBadAmstaff
Ja mam bieliznę BRUBECK i uważam że jest świetna. Jeżdżę w niej na quadzie, snowboardzie nawet w niej nieraz chodze na codzień.
Ostatnio zmieniony pn 06 paź, 2008 przez deadamf, łącznie zmieniany 1 raz.
- BadAmstaff
- Kontakt:
Powiedzcie mi prosze, czy taka bielizna jest rozciagliwa ??? I jak bardzo jest rozciagliwa ?????
Chodzi o to, ze ja gruby jestem [135cm w pasie] i wszystko jest za male. Czy jest szansa aby koszulka 112cm rozciagnela sie na dole o 20cm [bo w klacie jest idealna]. Zeby mi sie nie zrolowala na brzuszku jak nie jest rozciagliwa
Jazda w T-Shirt bawelnianym to straszna mekka. Koszulka robi sie momentalnie mokra i strasznie w nery mi zimno.
Chodzi o to, ze ja gruby jestem [135cm w pasie] i wszystko jest za male. Czy jest szansa aby koszulka 112cm rozciagnela sie na dole o 20cm [bo w klacie jest idealna]. Zeby mi sie nie zrolowala na brzuszku jak nie jest rozciagliwa
Jazda w T-Shirt bawelnianym to straszna mekka. Koszulka robi sie momentalnie mokra i strasznie w nery mi zimno.