Jesteś z Trójmiasta lub okolic PRZECZYTAJ ! :)
Jesteś z Trójmiasta lub okolic PRZECZYTAJ ! :)
Witam postanowiłem w tym roku nakręcić film o quadach i wziąć udział w tegorocznym Festiwalu Filmów Ekstremalnych " Zajawka " . Kamerzystów już mam brakuje tylko aktorów Dlatego mam do Was olbrzymią prośbę, czy moglibyście przyjechać w tą niedzielę (18.03.2007) na tor motocrossowy na maćkach (oczywiście z quadami:) ? Wspólnymi siłami napewno uda nam się coś razem nakręcić
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Re: Jesteś z Trójmiasta lub okolic PRZECZYTAJ ! :)
Zapraszam na www.Q3M.pl - napewno sie pojawimy jak cosWitam postanowiłem w tym roku nakręcić film o quadach i wziąć udział w tegorocznym Festiwalu Filmów Ekstremalnych " Zajawka " . Kamerzystów już mam brakuje tylko aktorów Dlatego mam do Was olbrzymią prośbę, czy moglibyście przyjechać w tą niedzielę (18.03.2007) na tor motocrossowy na maćkach (oczywiście z quadami:) ? Wspólnymi siłami napewno uda nam się coś razem nakręcić
Pozdrawiam
[b]www.Q3M.pl - Quady 3Miasto - ZAPRASZAMY [/b]
Witam
Chetnie bymn sie przylaczyl do wypadow z organizowanych ... Jest jedno ale !
Jestem Strasznie malo zaawansowany hehe wiec czy nie bedzie problemu jak bym ewentualnie zwalnial grupe !! ?? aha i mam slabego quadzika !! bo tylko 200
Napiszcie na gg jak byl by ktos zainteresowany 599464 ( Przydalo by mi sie tez kilka dobrych rad )
POZDRAWIAM !!
Chetnie bymn sie przylaczyl do wypadow z organizowanych ... Jest jedno ale !
Jestem Strasznie malo zaawansowany hehe wiec czy nie bedzie problemu jak bym ewentualnie zwalnial grupe !! ?? aha i mam slabego quadzika !! bo tylko 200
Napiszcie na gg jak byl by ktos zainteresowany 599464 ( Przydalo by mi sie tez kilka dobrych rad )
POZDRAWIAM !!
: )