szczecin
masz chyba dowód, ale własności - "certyficate" to u nich "akt posiadania" a nie rejestracja
chłopie - zarejestruj i pokaż jaki jesteś kozak, że wygrałeś z systemem, rozmawiasz z ludźmi, którzy to przeszli! Jak dla mnie to sobie możesz jeździć na amerykańskim "dowodzie", ja będę jeździć moim Ubotem na patencie żeglarskim i to chyba da taki sam efekt
Zresztą - proponuję aby ta bezsensowna debatę uciąć! są inne posty dot. tego problemu na forum
chłopie - zarejestruj i pokaż jaki jesteś kozak, że wygrałeś z systemem, rozmawiasz z ludźmi, którzy to przeszli! Jak dla mnie to sobie możesz jeździć na amerykańskim "dowodzie", ja będę jeździć moim Ubotem na patencie żeglarskim i to chyba da taki sam efekt
Zresztą - proponuję aby ta bezsensowna debatę uciąć! są inne posty dot. tego problemu na forum
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
następna propozycja na rajdzik blisko
Rajd w Dargocicach
09
10
2008
Zapraszamy na kolejną druga edycje rajdu samochodów terenowych Dargocice. Organizatorem jest Rudy, Bucik i Marecki (znacie nas z Bobka). Współorganizatorem jest Wójt Gminy Gościno.
Baza rajdu jak ostatnio nad jeziorem w Dargocicach(okolice Gościna).
Impreza odbędzie się 4-5 października.
W programie:
Sobota :
7-9 zgłoszenia załóg i plombowanie żelaza
ok 10 krótka odprawa i w las
do 20 zdanie kart drogowych z soboty i rozpoczęcie biesiady przy ognisku
ok. 22 wstępne wyniki
niedziela:
7-8 plombowanie nowych kart i do lasu
15 zdanie kart
17 wyniki, puchary, nagrody
19 zamknięcie bazy rajdu
Startujemy w klasach:
quady
terenówki bez windy
terenówki z elektrykiem
terenówki z mechanikiem
Forma rajdu jak na Bobku ale bez OS-ów. Będzie trudno ale do przejechania. trapy miejscami mogą się przydać. długość trasy ok. 100km. na trasie ok 30 PP dla każdej z klas.
Zapisy od dzisiaj do 25 września. Wpisowe 450 pln.
Wystartuje 45 aut i 20 quadów. Na listę startową wpisujemy osoby które wpłacą do 25 września 200 pln na konto Mbank 171140 2004 0000 3802 4248 2593
z dopiskiem RST Dargocice oraz imie i nazwisko uczestnika.
Zgłoszenia należy kierować na adres warsztat4x4@wp.pl . W zgłoszeniu podać imie nazwisko, klasę w jakiej starujemy oraz tel kontaktowy.
tel. do nas
Bucik 886695927
Rudy 888984952
Dostępne noclegi: NOCLEG
Namioty na bazie rajdu za FREE!
Rajd w Dargocicach
09
10
2008
Zapraszamy na kolejną druga edycje rajdu samochodów terenowych Dargocice. Organizatorem jest Rudy, Bucik i Marecki (znacie nas z Bobka). Współorganizatorem jest Wójt Gminy Gościno.
Baza rajdu jak ostatnio nad jeziorem w Dargocicach(okolice Gościna).
Impreza odbędzie się 4-5 października.
W programie:
Sobota :
7-9 zgłoszenia załóg i plombowanie żelaza
ok 10 krótka odprawa i w las
do 20 zdanie kart drogowych z soboty i rozpoczęcie biesiady przy ognisku
ok. 22 wstępne wyniki
niedziela:
7-8 plombowanie nowych kart i do lasu
15 zdanie kart
17 wyniki, puchary, nagrody
19 zamknięcie bazy rajdu
Startujemy w klasach:
quady
terenówki bez windy
terenówki z elektrykiem
terenówki z mechanikiem
Forma rajdu jak na Bobku ale bez OS-ów. Będzie trudno ale do przejechania. trapy miejscami mogą się przydać. długość trasy ok. 100km. na trasie ok 30 PP dla każdej z klas.
Zapisy od dzisiaj do 25 września. Wpisowe 450 pln.
Wystartuje 45 aut i 20 quadów. Na listę startową wpisujemy osoby które wpłacą do 25 września 200 pln na konto Mbank 171140 2004 0000 3802 4248 2593
z dopiskiem RST Dargocice oraz imie i nazwisko uczestnika.
Zgłoszenia należy kierować na adres warsztat4x4@wp.pl . W zgłoszeniu podać imie nazwisko, klasę w jakiej starujemy oraz tel kontaktowy.
tel. do nas
Bucik 886695927
Rudy 888984952
Dostępne noclegi: NOCLEG
Namioty na bazie rajdu za FREE!
...dzień dobry...
więc jak to na czerwono ma się do tego co się Sławku dowiedziałeś????shogun
jeśli jest tak jak mówią, a nie piszą, to wolę pozostać przy Drawskiej wersji "lotniczej" na 4.X
ale się dostosuję - byle nie trzeba było "zdzierać opon" jak na PT3
dla wersji turystycznej może być "trudno" ale w porównaniu z Bobkiem będzie - integracyjnie.Dla Ciebie jak przeżyłeś Piotra_15 - i OS "jezioro" to wszystko będzie "lajcikowe"...Ja chcę na Bobka , Sodomiadę i Zmotę - zaliczyć...ze wskazaniem na Zmotę....
http://www.adrenalinka.pl/zmota/
mam nadzieję się tam upodlić terenowo
http://www.adrenalinka.pl/zmota/
mam nadzieję się tam upodlić terenowo
...dzień dobry...
no jeśli skrócisz o co najmniej połowę TĄ niebieską kreskę, to czemu nie
toż to wyjazd jak na wakacje! w 11 godz. to do Francji dojedziesz, albo i dalej jak Concordem
toż to wyjazd jak na wakacje! w 11 godz. to do Francji dojedziesz, albo i dalej jak Concordem
Sklepy w Berlinie
Jadę jutro do Berlina, chcę coś do ubrania kupić na kłada i garnek może - znacie jakieś miejscówki oprócz louisa i polo ?
G700
http://www.hein-gericke.de/0/index.php
2 sklepy
danziger str.211 , 10407 berlin
spichernstr. 10-12 , 10777 berlin
Louis i Polo na Holzhauser Straße , 13509 Berlin
2 sklepy
danziger str.211 , 10407 berlin
spichernstr. 10-12 , 10777 berlin
Louis i Polo na Holzhauser Straße , 13509 Berlin
...dzień dobry...