Przygoda brzegiem morza

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
byku72
Kontakt:

Przygoda brzegiem morza

Post autor: byku72 » sob 13 wrz, 2008

Czy byli by chętni na wyprawę brzegiem morza? Start z okolic Kołobrzegu i podróż brzegiem do Świnoujścia. Tam nocleg i powrót następnego dnia. Czy potrzebne są jakieś pozwolenia na przejazd brzegiem po za sezonem?

Awatar użytkownika
Romulus
Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
Imię: Roman

Post autor: Romulus » ndz 14 wrz, 2008

Konieczna jest zgoda lokalnego urzędu morskiego, bez tego papierka na bank zapłacicie frycowe. Jak załatwić nie wiem ale wiem że to jest możliwe, czytałem relację z wyprawy motocyklowej ze Świnoujścia do Gdańska z maja tego roku i mieli pozwolenia tego urzędu na jazdę po plaży.

Awatar użytkownika
byku72
Kontakt:

Post autor: byku72 » pn 15 wrz, 2008

Można się dowiedzieć i załatwić coś takiego, ale najpierw czekam na chętnych. Jeżeli nazbiera się kilku może kilkunastu ochotników to załatwię takie pozwolenia. Czekam na propozycję ewentualnej innej trasy może na wschód w stronę Rosji?! (Krynica Morska)
Ciągła walka z wiatrakami!

Awatar użytkownika
damianoGd
Kontakt:

Post autor: damianoGd » ndz 21 wrz, 2008

zapodaj temat tu :arrow: http://q3m.proste.pl/forum/index.php?si ... 7bba3e36fa

na 100% chętnych znajdziesz :twisted:

Tomi

Post autor: Tomi » wt 23 wrz, 2008

Co do pozwolenia musisz napisac do Urzedu Morskiego w Słupsku o zgode opłata nie powinna być wysoka kiedyś było to 50zł za pozwolenie na określonym odcinku,jedynie może być długie czekanie na pozytywne rozpatrzenie pozwolenia i jego wydania

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”