POLSONY z Józefowa super serwis!!!!!

Serwisy, mechanicy oraz akcesoria godne polecenia... Czyli wasze złe lub dobre doświadczenia...
Zablokowany
Awatar użytkownika
ralf75

POLSONY z Józefowa super serwis!!!!!

Post autor: ralf75 » ndz 21 wrz, 2008

Trzy mieśące temu ja i mój kolega z Zielonej Góry kupiliśmy u nich 2 polarisy 800 x2.Wydaliśmy za nowe gady kupe kasy ale cena była promocyjna.Powiem wam że jeszcze niespotkałem się z tak profesjonalna obsługą i zajefajnymi kolesiami.Wszystkie wcześniejsze ustalenia narazie sprawdzają się w 100% i co najwarzniejsze odebraliśmy sprzęty naprawde przystosowanego do cięrzkiego terenu.Jeśli chodzi o porady to niema najmniejszego problemu.Jak mam jakieś pytanie na temat gada to dzwonie i bez żadnego ale dostaje odpwiedz od jednego ,jak i drugiego Michała których bardzo serdecznie pozdrawiam.Poprzednio miałem dwie Yamahy grizzly 660 i 700 niemam nic do tego sprzętu ale to taczki w poruwnaniu do SP 800 x2.Jeśli ktoś ma zamiar kupić nowego quada i chce być dobrze i profesjonalnie obsłużonymn to polsony dla mnie są na pierwszym miejscu. :oklaski: :ok:
Nisłuchajcie bajek wyssanych z palca o Polarisie który się wkleja niwiadomo jak w bagno bo tam gdzie niprzejdzie polaris to tylko czołgiem dasz rade.A te wszystkie zachwyty Yamahą to tylko dlatego że jest tania i ma tanie części.Wiem co pisze bo zajechałem dwa gryzzlaki. :pożegnanie:
ZGORA TEAM RALF

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » ndz 21 wrz, 2008

Już się zachwycałeś wcześniej i nie ma potrzeby zakładać kolejnego tematu jak jest odrębny kilka linii poniżej.
Ja też ich pozdrawiam.

Temat zamykam 8)

Zablokowany

Wróć do „Godne lub niegodne polecenia”