Quad Bashan 200cc

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
mati43
Kontakt:

Quad Bashan 200cc

Post autor: mati43 » sob 20 wrz, 2008

Witam, kupilem quada bashan 200cc koszt takiego wynosil 4.5tys stargowalem na 3.8tys:)
ma uszkodzone cos z licznikiem tz km pokazuje biegi tez ale obrotomierz nie jak sie wlacza zaplon to pokazuje a potem juz nie,za to spuscil 400zl i za to ze byly kierubki zle podlaczone i klakson reszte.... Silnik pracowal nie rowno na poczatku jak mial wolne obroty to raz szybko raqz wolno po ok 20km silnik sie ulozyl i rowniotko chodzi, powiedzcie ile taki silnikbedzie palil??zmieszcze sie w 5 przy spokojnej jezdzie??jak to jest z reguladcja gaznika??po ilu km??

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » ndz 21 wrz, 2008

Jeżeli jesteś takim samym mechanikiem jak pisarzem to niczego nie dotykaj. Ściągnij sobie firefoxa bo z tego bełkotu trudno coś rozszyfrować.

mati43
Kontakt:

Post autor: mati43 » wt 23 wrz, 2008

Niestety i to nie pomaga,mam cos nie tak z systemem sam sobie literki wstawia,jesli chodzi o mechanike wole diesle,dlatgeo pytam po ilu regulowac gaznik ale jak masz zamiar jezdzic po mnie to dzieki nie odp

lukasz2530

Post autor: lukasz2530 » sob 23 maja, 2009

JEZELI CHODZI O GAZNIK TO REGULACIA ZALEZY OD KIEROWCY I SPRZETU PWINIEN SPALAC 3L NA SPOKOJNEJ JEZDZIE WIEM BO MAM BASHANA 200CC I JESTEM ZADOWOLONY Z NIEGO
Łuki quad Bashan

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”