szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
Marko 777

Post autor: Marko 777 » wt 16 wrz, 2008

W piątek PT a Wy spoko, jak gdyby nigdy nic. Moja gadzina już u szefa czeka na drogę a sam już zacieram ręce . Oj będzie się działo!!!!!!!!!!
Mocna ekipa na ten odcinek aż 6 gadów :głupol:

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » wt 16 wrz, 2008

cisza, bo wszyscy jeszcze polerują gadziny i kladą ostatnie, 3cie warstwy wosku :)

ja co dzień odkrywam nowe "kwiatki" i od niedzieli ciągle coś. Była już wyciągarka, oświetlenie, osłony,..... Dziś reanimowałem RB i metromierz, nagle odmówiły posłuszeństwa, pewnie nurkowanie ostatnie niespecjalnie im się przysłużyło :lol:

PS przewidywana temp w Morągu to ok 5oC!! a w nocy ciut powyżej zzzzzzera
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » śr 17 wrz, 2008

ja dopiero dzisiaj zaczynam reanimować gadzinę....nic nie działa....(mam na to 2 doby)....a co do temp......Panowie cieplutkie majteczki zabieramy - stringi odpadają.
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
gik

Post autor: gik » śr 17 wrz, 2008

Witam!
A gdzie się tak panowie szykujecie??

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » śr 17 wrz, 2008

III edycja PolandTrophy w morągu....
www.polandtrophy.pl tutaj wszystkiego się dowiesz.Nasza cała ekipa "Teamu Szczecin" tam jedzie w czwartek wieczorem a w piątek OGIEŃ !!!! to będzie czad....no może trochę mniejszy jak u Piotra ale zawsze... :D
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » śr 17 wrz, 2008

shogun

ja dopiero dzisiaj zaczynam reanimować gadzinę....nic nie działa....(mam na to 2 doby)....a co do temp......Panowie cieplutkie majteczki zabieramy - stringi odpadają.
Ja skończyłem wczoraj walkę z metromierzem o 1.30 w nocy. Dziś mi jeszcze zostało zamontowanie przewijarki, a jutro musze gada dostarczyć do Szczecina.

Mamy jeszcze sporo czasu :lol:

P.S.
Kto jedzie w czwartek, a kto w piątek??
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Awatar użytkownika
gik

Post autor: gik » śr 17 wrz, 2008

Powodzenia panowie. Dobrze reprezentujcie Szczecin.Jak wrócicie i będziecie organizować jakąś lajcikową wycieczkę to z miłą chęcią się do was przyłączę. Jak na razie na takie numery jak rajdy to jestem za cienki ale za rok to z miłą chęcią.
Powodzenia jeszcze raz :oklaski:

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » śr 17 wrz, 2008

a ja chyba sobie ciśnienie odpuszczam (normalnie po Piotrkowych wypadach nic mnie już chyba nie zaskoczy) i zabieram czajnik, Marek wozi (z tego co pamiętam) parówy :), Daruś chyba jakieś grzybki, no to Homarek musi jakieś ciasteczka....będzie fajnie.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Awatar użytkownika
roj
Kontakt:

Post autor: roj » sob 20 wrz, 2008

Cześć wszystkim, wita Was Piotrek ze Szczecina, od wczoraj szczęśliwy posiadacz miśka G700. Wcześniej wielbiciel ofrołdu w aucie, teraz doszedł kład. Mam nadzieję na jakieś wspólne jazdy. Na razie próbuję podejść do rejestracji miśka - wszelkie wskazówki mile widziane.
G700

Awatar użytkownika
kogut

Post autor: kogut » sob 20 wrz, 2008

zacznij od przegladu na 15 kw :D :D potem juz z gorki :D :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Team Quad Szczecin 4x4”