szczecin
Panowie uwaga, dostałem info że w Szczecinie ktoś pociągnął z salonu 7 gadów!!!!!!!!!!
zwróćcie uwagę kto chciał zmienić ostatnimi czasy maszynę i to tak na cito
jeśli team Marków przyjedzie na PT na nowiutkich chińczykach to bedzie niezła aferka
ja znam jednego wieeelkiego fana chińskiej technologii, który wręcz uwielbia te wymyślne produkty (7 quadów, to akurat będzie części na jakieś 2 miesiące jeżdżenia), ale nie będę mu się narażał, bo ma fajny warsztat, z którego trzeba będzie wkrótce skorzystać
zwróćcie uwagę kto chciał zmienić ostatnimi czasy maszynę i to tak na cito
jeśli team Marków przyjedzie na PT na nowiutkich chińczykach to bedzie niezła aferka
ja znam jednego wieeelkiego fana chińskiej technologii, który wręcz uwielbia te wymyślne produkty (7 quadów, to akurat będzie części na jakieś 2 miesiące jeżdżenia), ale nie będę mu się narażał, bo ma fajny warsztat, z którego trzeba będzie wkrótce skorzystać
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Czołem ekipa, mam na imię Tobiasz i jestem z Gryfina, tocze fele na Kodiak 400 od 1,5 miesiąca. Na quadach trochę dłużej ale po raz pierwszy na swoim. Ponieważ pochodzę z woj. lubuskiego poznaję dopiero tutejsze bezdroża i powiem Wam, że okolice Gryfina są naprawdę OK. Mam nadzieję, że spotkamy się na wypadzie w teren. Pozdrawiam!!