WARN HELP

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
robertyamaha

WARN HELP

Post autor: robertyamaha » czw 11 wrz, 2008

przycisk IN - jakby nie działał

wszystko w kablach jest ok., to jest albo cos w przekaźniku albo wyciągrce

- czy ktos miał taki problem ?

mi sie to kiedyś przydażyło w terenie ale sie szybko naprawiło

pozatym zgubiłem pilota do warn xt30 - gdzie kupić ?

pozdro

dzako

Post autor: dzako » pt 12 wrz, 2008

Najlepiej wziąć probówkę lub miernik i sprawdzić czy do przekaźnika dochodzi prąd czy jest masa ,czy wychodzi prąd ,a może coś ze sterowaniem nie tak,skąd wiesz że w kablach ok,sprawdź jeśli przekaźnik załącza czy na silnik wciągarki dochodzi prąd.

PIOTR K.
Kontakt:

Post autor: PIOTR K. » sob 13 wrz, 2008

Miałem ten sam problem dolny przewód przy wycigarce zkorodowal i brak przejscia. Oczysciłem , nasmarowałem i w piątek robiłem testy terenowe jest OK.
W pierwszej chwili myślałem że przekaznik wymieniłem go i zdziwko ten sam problem jak wcześniej!
Przy wyciagarce obsługa to konserwacja, konserwacja,konserwacja....

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » wt 16 wrz, 2008

PIOTR K. napisał...
Miałem ten sam problem dolny przewód przy wycigarce zkorodowal i brak przejscia. Oczysciłem , nasmarowałem i w piątek robiłem testy terenowe jest OK.
W pierwszej chwili myślałem że przekaznik wymieniłem go i zdziwko ten sam problem jak wcześniej!
Przy wyciagarce obsługa to konserwacja, konserwacja,konserwacja....

u mnie to jednak nie to. - a miałem nadzieje, teraz już coś tak namieszałem że nawet nie chce wyciągać, podejrzewam przekaźnik - kto zna jakiegoś elektryka po stronie praskiej warszawy lub wawer
Ostatnio zmieniony śr 17 wrz, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » wt 16 wrz, 2008

dzako napisał...
Najlepiej wziąć probówkę lub miernik i sprawdzić czy do przekaźnika dochodzi prąd czy jest masa ,czy wychodzi prąd ,a może coś ze sterowaniem nie tak,skąd wiesz że w kablach ok,sprawdź jeśli przekaźnik załącza czy na silnik wciągarki dochodzi prąd.

przemierzyłem, prąd dochodzi, masa jest,coś tyka w przekaźniku ale prąd nie wychodzi
Ostatnio zmieniony śr 17 wrz, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.

dzako

Post autor: dzako » czw 18 wrz, 2008

To przekaźnik do wymiany

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”