bashan 200
-
i jeszcze porosze od administratora o bana żegnam
Chcesz to masz...ale ostrzeżenie. Może kiedyś się "nawrócisz".
Edit: Ruszko
Chcesz to masz...ale ostrzeżenie. Może kiedyś się "nawrócisz".
Edit: Ruszko
Ostatnio zmieniony pt 25 lip, 2008 przez KonradB1993, łącznie zmieniany 2 razy.
koNRAD
Mam pytanie odnośnie bażanta . Czy na plażę on się nadaje?? Chce kupić pierwszego quada, jeździć umiem. Mam na wydanie 5000zł może trochę więcej. Czy Bashan się nada? Bardzo fajnie że ma homologację i wsteczny, a raczej po drogach też będe jeździł. Chciałbym by się wypowiedzieli właściciele tego quada.
tak nabijamy się bo wierzą we wszystkie kity od sprzedawców, typu quad 200poj moc 25 koni v-max 105kmhKonradB1993
K**** dajcie nam spokój właścicielom chińczyków cały czas się z nas nabijacie odpi******** sie tyle wam powiem to że macie markowe quady to jesteście lepszymi ludzmi dalibyście już spokój
Ja kupiłem Blastera z 2004 roku taniej niż Ty kupiłbyś Bashana , trzeba tylko poszukać
Blaster - Raptor 350 - co następne ?
Re: bashan 200
witam
Niedawno kupilem bashana 200,wiem ze to jes chnszczyzna ale wydaje mi sie ze to jest jedna z najlepszych chinszczyzn...mam go juz 2tyg i jak narazie to tylko skrzywilem 2 felgi i akumulator mi padl.A poza tym nie jest zle.Macie moze jakies rady co do bashana??? jakies przerobki...co by mial wiecej koni
Niedawno kupilem bashana 200,wiem ze to jes chnszczyzna ale wydaje mi sie ze to jest jedna z najlepszych chinszczyzn...mam go juz 2tyg i jak narazie to tylko skrzywilem 2 felgi i akumulator mi padl.A poza tym nie jest zle.Macie moze jakies rady co do bashana??? jakies przerobki...co by mial wiecej koni
-
bashan 200
też mam Bashana 200 i nienażekam mam go prawie od miesiąca i tylko dokręcałem koła
i tyle wszystko jest narazie ok
i tyle wszystko jest narazie ok
-