TEST JESIENNY 2008
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Pomyślałem sobie, że przybliżę Wam panujące na „Teście” zasady. Jest to impreza amatorska i nie znajdziecie na niej światowych zasad współzawodnictwa, ale dostaniecie wyobrażenie jak wszechstronnymi kierowcami jesteście. Siłę waszych quadów często trzeba będzie zastąpić rozpoznaniem terenu i zaplanowaniem przejazdu. Do pokonania będą obserwowane próby przeprawowe wodne i błotne, dwa piaszczyste odcinki szybkościowe, jeden błotny odcinek szybkościowy, próby trialowe i kilka pieczątek do podbicia. Uwaga kilka prób będzie miało za zadanie uformować listę startową do postaci wyników, ma nie być łatwo. Zapraszam oczywiście kibiców, walnie przybywajcie .
- Krzysztof Wronowski
Mamy przyjemność poinformować , że Free&Fun zostało partnerem imprezy Test Jesienny
W bazie Rajdu bedzie można znaleźć namiot Free&Fun z ofertą oraz pojazdy testowe na których oczywiście będzie można spróbować swoich sił.
W imieniu swoim i organizatorów serdecznie zapraszamy juz w sobote na wieczorną integrację połączoną z oglądaniem filmów o tematyce Offroadowej.
W bazie Rajdu bedzie można znaleźć namiot Free&Fun z ofertą oraz pojazdy testowe na których oczywiście będzie można spróbować swoich sił.
W imieniu swoim i organizatorów serdecznie zapraszamy juz w sobote na wieczorną integrację połączoną z oglądaniem filmów o tematyce Offroadowej.
3fun - bo quady są naszą pasją
-
ja startuje ale w klasie samochódJacek WGM:
No ja napewno wpadne ale tylko jako widz...Moze ktos jeszcze bedzie bez gada,to niech da znać.
pozdr.
Ostatnio zmieniony śr 10 wrz, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Strugal
szkoda juz sie quady znudzily ?
a czym smigasz?
nie ma z kim już powoli jeżdzić... jeszcze pod koniec miesiąca lecimy na enduromanie pośmigać po transylwanii a potem misiaczek chyba na sprzedaż
Ostatnio zmieniony czw 11 wrz, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
Trochę zdjęć - http://www.wiewiorek.pl/Galerie/Test%20 ... index.html
- Krzysztof Wronowski
:)
Bardzo fajne fotki Nawet na 1 jestem
Pozdrowionka
Pozdrowionka