quad do 3500zł
Primo: zainwestuj w słownik
Secundo: skuterem jak sądzę śmigasz po asfalcie a quadem to na 99,9% wybierzesz leśne dukty, błoto itp. Czyli lepiej żeby sprzęt był wytrzymały i nie rozleciał się po tych pięciu godzinach jazdy.
Secundo: skuterem jak sądzę śmigasz po asfalcie a quadem to na 99,9% wybierzesz leśne dukty, błoto itp. Czyli lepiej żeby sprzęt był wytrzymały i nie rozleciał się po tych pięciu godzinach jazdy.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
albo możę poszukaj jakiegoś Lucky Stara ?:D
LS 250
LS 300
ale na pewno za 3 tys nie znajdziesz
A bażanta nawet nie kupuj jak śmigałem z kolegą co ma takiego to pod górkę brałem go na 2 kołach Chodzi mi o jazdę na ośce .To ledwo ciśnie pod górę na 1 biegu.
Koła odpadają nawet podczas jazdy !!! wszystko się psuje !
LS 250
LS 300
ale na pewno za 3 tys nie znajdziesz
A bażanta nawet nie kupuj jak śmigałem z kolegą co ma takiego to pod górkę brałem go na 2 kołach Chodzi mi o jazdę na ośce .To ledwo ciśnie pod górę na 1 biegu.
Koła odpadają nawet podczas jazdy !!! wszystko się psuje !
-
- Kontakt:
jezeli naprawde bedziesz sie upieral na zaqp chinola to z tych wszystkich chinoli dostepnych na allegro, quada najbardziej przypomina BASHAN--TAKI JAK TEN: http://moto.allegro.pl/item419238810_ba ... _raty.html
mialem takiego, nie mowie ze jest dobry bo tak naprawde to mega syf--ale z chinoli chyba NAJLEPSZY!!!!! oczywiscie nie biorac pod uwage LSa
mialem takiego, nie mowie ze jest dobry bo tak naprawde to mega syf--ale z chinoli chyba NAJLEPSZY!!!!! oczywiscie nie biorac pod uwage LSa