Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Dzieki za info. Hmm.. Polson delikatnie mówiąc jest słabo dostepny a poza tym daaaleko... moze sprobuje 3fun.. i od tego zależy moj wypad na Kuklowke.. bo nie chce zakatowac przegubu...
OKI. juz sie umowilem na 10 w sobote w 3fun... jak wszystko pojdzie dobrze to po poludniu w sobote (lub w niedziele) moge byc w Kuklówce... jestesmy w kontakcie (Szwagier mam twoj telefon zapisany).
ano lataliśmy, latalismy, pływaliśmy i topilismy w pozostałosciach po deszczu Dzieki chłopaki! Było fajnie, nie ma co... A JacekWGM też tam byłeś? Quad, czy któraś z terenówek? Ta zatopiona?
Rewelacyjne miejsce. Choć mieszkam w milanówku dotarłem tam dopiero wczoraj.
I od razu wydachowałem Rangera. A na dodatek zeszło mi powietrze z dwóch kół, więc było drobne zamieszanie. Ale wróciłem pod wieczór i juz było ok
No własnie nic z tych rzeczy,troch szkoda Jesli dobrze kojarzycie to ja na piechotke troszke sobie pochodziłem z takim wysokim kolegą(który wam tłumaczył jak leciec na jakies tam bagana )
Pozdr.
Jak bedzie jakas nastepna ustawka to dacie znaka to wpadne na jakies pogaduchy