Fitr powietrza Twinair do Yamahy Grizzly 700
Fitr powietrza Twinair do Yamahy Grizzly 700
Firma Twinair wyprzedziła K&Na wypuszczając filtr powietrza do Yamahy Grizzly 700. Dwuwarstwowa gąbka w miejsce jednowarstwowej. W tym roku Twinair rozszerzył ofertę o wiele nowych modeli.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
-
Re: Fitr powietrza Twinair do Yamahy Grizzly 700
>>> oryginalna jest dwu warstwowa, wiec po co wymieniać ?shelton
Firma Twinair wyprzedziła K&Na wypuszczając filtr powietrza do Yamahy Grizzly 700. Dwuwarstwowa gąbka w miejsce jednowarstwowej. W tym roku Twinair rozszerzył ofertę o wiele nowych modeli.
Ostatnio zmieniony śr 20 lut, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
My z Drezdenka, myjemy w benzynie ekstrakcyjnej. Potem psikamy Valvoline specjalnym to filtrów.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
benzyna niszczy gąbke rozwarstia sie bo klej rozpuszcza i kruszy
Ja polecam Ludwika rozpuszcza tłuszcz i radzi sobie super
A psikam spryem shell do filtrów trzeba odczekac z 30min po popsikaniu
bo opary spray dostaja sie do silnika i strzela kicha itp.
Ja polecam Ludwika rozpuszcza tłuszcz i radzi sobie super
A psikam spryem shell do filtrów trzeba odczekac z 30min po popsikaniu
bo opary spray dostaja sie do silnika i strzela kicha itp.
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Ja słyszałem inne opinie na temat benzyny ekstrakcyjnej ale widzę, że będe musiał spytać fachowców.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.