TEST JESIENNY 2008
TEST JESIENNY 2008
Szanowni koledzy. Chcę zwrócić Waszą uwagę na imprezę organizowaną przez klub „5.125” do tej pory goszczącą samochody terenowe a w najbliższej edycji także quady. Zdaje sobie sprawę, że tego typu połączenia bywają kontrowersyjne, ale na naszej imprezie zadbam o wszystkich w równej mierze. Dla quadów zostaną przygotowane oddzielne próby i tylko nieliczne będą się pokrywały. Wszelkie informacje o formule imprezy znajdziecie na http://www.test4x4.pl . Jest to impreza amatorska, ale na pewno nie dla małych dzieci, mistrzów świata i okolic również zapraszamy na dobrą zabawę bez ciśnienia.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: TEST JESIENNY 2008
Pojawimy się z aparatem i kamerą i sprawdzimy jak to z obietnicami organizatora będzierupis:
Zdaje sobie sprawę, że tego typu połączenia bywają kontrowersyjne, ale na naszej imprezie zadbam o wszystkich w równej mierze. Dla quadów zostaną przygotowane oddzielne próby i tylko nieliczne będą się pokrywały.
Póki co quadowa emeryturka :)
-
:)
Zapisany
Zapisany i w gotowości.
EDIT: Po krótkiej telefonicznej rozmowie z organizatorem wiem że jest nas zapisanych 6-7 osób.
EDIT: Po krótkiej telefonicznej rozmowie z organizatorem wiem że jest nas zapisanych 6-7 osób.
Ostatnio zmieniony sob 30 sie, 2008 przez yamahator, łącznie zmieniany 1 raz.
Ne ma to jak H2O