szczecin
jest pytanie ile kto chce szybek do RB, będą mocowane od razu z uchwytami, które się wyrabiają (odpada kwesta wodoszczelności na śrubkach)
obróbka cyfrowa, materiał jak w oryginale, szacunkowy koszt kompletu 50zł - przy zamówieniu min 5szt. (ja sam biorę min 2szt)
jeśli są jakieś sugestie co do kształtu szybki (może większy uchwyt do otwierania?) to proszę zapodać. Kolega chciał też wygrawerować laserem nasze logo, ale ostatnio mnie wyśmialiście i powiedziałem że nie
obróbka cyfrowa, materiał jak w oryginale, szacunkowy koszt kompletu 50zł - przy zamówieniu min 5szt. (ja sam biorę min 2szt)
jeśli są jakieś sugestie co do kształtu szybki (może większy uchwyt do otwierania?) to proszę zapodać. Kolega chciał też wygrawerować laserem nasze logo, ale ostatnio mnie wyśmialiście i powiedziałem że nie
Ostatnio zmieniony wt 12 sie, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
pierwsza wersja - jeszcze "eksperymentalna", bo kolegę poniosło z tym logo, ale miło z jego strony
z tego co mi tłumaczył to jest to trwalsza wersja (materiał Touratech'a nie jest najlepszy) no i wyeliminował te nieszczęsne śrubki
do poniedziałku jeszcze zbieram zamówienia (Maczo i Shogun to wiem)
z tego co mi tłumaczył to jest to trwalsza wersja (materiał Touratech'a nie jest najlepszy) no i wyeliminował te nieszczęsne śrubki
do poniedziałku jeszcze zbieram zamówienia (Maczo i Shogun to wiem)
Sudety
tak się "bawił" Shogun w klasie extrem
generalnie klasa FUN się nie wysiłkowała specjalnie - roadbook i....peleryny przeciw deszczowe
WIELKIE (jeśli nie największe) BRAWA dla mojego team-partnera Darusia i jego "chińskiej myśli technologicznej", która dojechała do mety i pozwoliła nam się sklasyfikować.
Jego przegubowiec co prawda powinien startować w jakiejś oddzielnej klasie "Ikarusy i inne" ale najważniejsze, że wygrał z innymi CFami które startowały (może ciutkę mu w tym ktoś pomógł )
generalnie klasa FUN się nie wysiłkowała specjalnie - roadbook i....peleryny przeciw deszczowe
WIELKIE (jeśli nie największe) BRAWA dla mojego team-partnera Darusia i jego "chińskiej myśli technologicznej", która dojechała do mety i pozwoliła nam się sklasyfikować.
Jego przegubowiec co prawda powinien startować w jakiejś oddzielnej klasie "Ikarusy i inne" ale najważniejsze, że wygrał z innymi CFami które startowały (może ciutkę mu w tym ktoś pomógł )
info dla wszystkich z teamu szczecińskiego którzy jadą do Morąga na PT III.
baza noclegowa jest tu :
Hotel IRENA
www.hotelirena.pl
hotel@hotelirena.pl
ul. Wróblewskiego 4, 14-300 Morąg
tel: +48 (89) 757 54 30
tel/fax: +48 (89) 757 48 55
rezerwacja na nazwisko moje .jeden pokoik dla szefa wszystkich szefów 103 zł za dobę za pokój i jeden 4 osobowy 110 zł za dobę za pokój (4 os)
więcej już nie załatwię
osoby które się do mnie zgłosiły po nocleg i mają :
darek D27
Marco
Homarek
Piotr
Ronin
i ja....
Rezerwacja 19-20 września
baza noclegowa jest tu :
Hotel IRENA
www.hotelirena.pl
hotel@hotelirena.pl
ul. Wróblewskiego 4, 14-300 Morąg
tel: +48 (89) 757 54 30
tel/fax: +48 (89) 757 48 55
rezerwacja na nazwisko moje .jeden pokoik dla szefa wszystkich szefów 103 zł za dobę za pokój i jeden 4 osobowy 110 zł za dobę za pokój (4 os)
więcej już nie załatwię
osoby które się do mnie zgłosiły po nocleg i mają :
darek D27
Marco
Homarek
Piotr
Ronin
i ja....
Rezerwacja 19-20 września
...dzień dobry...