Nadarzyn
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
Kuklówka to teren ok. 40 hektarów. Tam jest wszystko , błoto piachy górki i rowy. to jeden z lepszych terenów na quada. Naprawdę jest gdzie jeżdzić!
W niedzielę powinno być tam kilka osób. Ja mam zamiar wyjechać z nadarzyna około 11:00 - jazda tylko szutrami i drogami polnymi. Trochę przełajowo. Czekam na kogoś kto się dołączy.
Pozdrawiam.
W niedzielę powinno być tam kilka osób. Ja mam zamiar wyjechać z nadarzyna około 11:00 - jazda tylko szutrami i drogami polnymi. Trochę przełajowo. Czekam na kogoś kto się dołączy.
Pozdrawiam.
dr.Max
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
Tym razem zaliczyliśmy wyjazd na Kuklówkę we trzech. Myślę , że w przyszłości spotka się tam więcej osób.
A teraz ważny temat!
Na koniec sierpnia planyjemy z kolegą Wariatex, kilkudniowy wyjazd wzdłuż wisły do Kazimierza Nad Wisłą. Szukamy chętnych osób, które się do nas przyłączą. " W kupie siła Mościpanowie! "
A teraz ważny temat!
Na koniec sierpnia planyjemy z kolegą Wariatex, kilkudniowy wyjazd wzdłuż wisły do Kazimierza Nad Wisłą. Szukamy chętnych osób, które się do nas przyłączą. " W kupie siła Mościpanowie! "
dr.Max
termin jeszcze mozna ustalic bo na taka wyprawe bedzie potrzebny urlop np 7 dni a wrazie co Max jak by to ni9e wypalilo to polecimy na jakis weekend pod namioty w terenNadarzyn dr.Max:
Tym razem zaliczyliśmy wyjazd na Kuklówkę we trzech. Myślę , że w przyszłości spotka się tam więcej osób.
A teraz ważny temat!
Ostatnio zmieniony wt 05 sie, 2008 przez wariatex, łącznie zmieniany 1 raz.
veltines ja bym był ale w sobote wybywam dopiero po 20 bede mam nadzije ze wtedy ostro sie potopimy
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
http://www.atvpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=13074
U nas na forum tez jest kilka osob chetnych w temacie jest tez ankieta zapraszam moze zbierzemy jakas fajna grupke
U nas na forum tez jest kilka osob chetnych w temacie jest tez ankieta zapraszam moze zbierzemy jakas fajna grupke