Nadarzyn

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nadarzyn dr.Max
Kontakt:

Post autor: Nadarzyn dr.Max » pt 01 sie, 2008

Kuklówka to teren ok. 40 hektarów. Tam jest wszystko , błoto piachy górki i rowy. to jeden z lepszych terenów na quada. Naprawdę jest gdzie jeżdzić!
W niedzielę powinno być tam kilka osób. Ja mam zamiar wyjechać z nadarzyna około 11:00 - jazda tylko szutrami i drogami polnymi. Trochę przełajowo. Czekam na kogoś kto się dołączy.
Pozdrawiam.
dr.Max

szwaqier
Kontakt:

Post autor: szwaqier » sob 02 sie, 2008

ja bede zgodnie z ustaleniami - Max rzuc mi na pw ktora to kuklowka jest bo sa dwie obok siebie
In Arsene we trust......

Awatar użytkownika
Nadarzyn dr.Max
Kontakt:

Post autor: Nadarzyn dr.Max » ndz 03 sie, 2008

Kto ma ochotę niech przjeżdza na Kuklówkę dzisiaj o 13:00
dr.Max

szwaqier
Kontakt:

Post autor: szwaqier » ndz 03 sie, 2008

bylo bombowo :) - bloto woda piach glina gorki dolki - bedzie mi sie dobrze spalo :)
In Arsene we trust......

Awatar użytkownika
Nadarzyn dr.Max
Kontakt:

Post autor: Nadarzyn dr.Max » wt 05 sie, 2008

Tym razem zaliczyliśmy wyjazd na Kuklówkę we trzech. Myślę , że w przyszłości spotka się tam więcej osób.
A teraz ważny temat!
Na koniec sierpnia planyjemy z kolegą Wariatex, kilkudniowy wyjazd wzdłuż wisły do Kazimierza Nad Wisłą. Szukamy chętnych osób, które się do nas przyłączą. " W kupie siła Mościpanowie! "
dr.Max

Veltins
Kontakt:

Post autor: Veltins » wt 05 sie, 2008

sobota??? ktoś chętny???

wariatex
Kontakt:

Post autor: wariatex » wt 05 sie, 2008

Nadarzyn dr.Max:
Tym razem zaliczyliśmy wyjazd na Kuklówkę we trzech. Myślę , że w przyszłości spotka się tam więcej osób.
A teraz ważny temat!
Na koniec sierpnia planyjemy z kolegą Wariatex, kilkudniowy wyjazd wzdłuż wisły do Kazimierza Nad Wisłą. Szukamy chętnych osób, które się do nas przyłączą. " W kupie siła Mościpanowie! "
:) termin jeszcze mozna ustalic bo na taka wyprawe bedzie potrzebny urlop np 7 dni :) a wrazie co Max jak by to ni9e wypalilo to polecimy na jakis weekend pod namioty w teren :)
Ostatnio zmieniony wt 05 sie, 2008 przez wariatex, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » wt 05 sie, 2008

veltines ja bym był ale w sobote wybywam dopiero po 20 bede mam nadzije ze wtedy ostro sie potopimy :lol:
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Nadarzyn dr.Max
Kontakt:

Post autor: Nadarzyn dr.Max » czw 07 sie, 2008

Ustawiamy się na piątek, sobota, niedziela. tj 15,16,17.08. Jedziemy z Nadarzyna do Góry Kalwaria. Potem trochę nad Wisłą i dalej w okolice gdzie płynie Pilica. Trasa jeszcze do uzgodnienia. Jeśli nie będzie chętnych to wyjazd trzy dniowy, to skrócimy do dwóch dni. Zapraszam.
dr.Max

wariatex
Kontakt:

Post autor: wariatex » czw 07 sie, 2008

http://www.atvpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=13074

U nas na forum tez jest kilka osob chetnych w temacie jest tez ankieta zapraszam :) moze zbierzemy jakas fajna grupke :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”