Quad za 5000 - 6000 zł
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
W miare dobry sprzęt. Napewno go nie zajeździsz w tydzień jak chińczyka.
Ostatnio zmieniony wt 29 lip, 2008 przez Ruszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Matko, ja już się nie wypowiadam po 22... Chyba musze iść spać szybciej. Wczoraj nie mogłem bo grafikę robiłem(ten podpis;p).
Dzięki iras, że mnie poprawileś, juz wyedytowałem swój post.
Dzięki iras, że mnie poprawileś, juz wyedytowałem swój post.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
chinczyk
Pewnego razu w porywie emocji kupilem chinczyka,na zdjeciach wygladal swietnie a sprzedawca zachwalal.Pojezdzilem nim okolo miesiaca,po kazdej godzinie naprawiajac dwie godziny a teraz to mam go juz tak dosyc ze stoi w garazu i nawet nie chce na niego patrzec.Nawet nie proboje sprzedac bo chyba nie znajdzie sie taki naiwny co to wezmie
STANOWCZO ODRADZAM.
STANOWCZO ODRADZAM.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Re: chinczyk
hahahahahah nie no teraz to płacze ze śmiechukowalkuba napisał...
Pewnego razu w porywie emocji kupilem chinczyka,na zdjeciach wygladal swietnie a sprzedawca zachwalal.Pojezdzilem nim okolo miesiaca,po kazdej godzinie naprawiajac dwie godziny a teraz to mam go juz tak dosyc ze stoi w garazu i nawet nie chce na niego patrzec.Nawet nie proboje sprzedac bo chyba nie znajdzie sie taki naiwny co to wezmie
STANOWCZO ODRADZAM.
-
Quad do 6tyś
witam mam zamiar kupic pierwszego quada ma byc on do 6000 zl ma byc nowy albo jaki uzywany do 2 latno i ma byc gdzies blisko przasnysza albo pultuska to jak narazie tylko mysle nad chinczykiem bo ni cinnego nie znajde ciekawego prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony pn 18 sie, 2008 przez ReKoRd, łącznie zmieniany 1 raz.