ATV Polska - Sudety Challenge 2008
- MACIEK YQTŁ
Maciek -jazda taki kawał w charakterze obserwatora-integratora to naprawde bez sensu. Bierz gada ! Nawet bezciśnieniowe "przejechanie" trasy może bytć warte wyprawy w Sudety.MaciekP:
Prawie na pewno pojadę ale nie wiem jeszcze w jakim charakterze.
Ostatnio zmieniony śr 30 lip, 2008 przez denis, łącznie zmieniany 1 raz.
VINSON 500
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Tak planujemy się wybrać, ale to jeszcze 3 tygodnie, więc jeszcze nic nie ustalone... Zaraz wyślę prośbę do Doroty i Michała (czyt. organizatorów) o akredytację dla Quadzika...MaciekP:
...Czy Quadziki jadą z klasycznymi zajęciami na Rajd?
Qaudy posprzedawane, bo czasu już nie mam jeździć na swoich... Teraz jeździmy testówkami...MaciekP:
Quady pewnie posprzedawane, o RZR cos cicho...Grześ się szykuje?
RZRem niestety już nie jeździmy, Polsony nie dały rady , ale i tak było warto chociaż przez pół sezonu pojeździć RZRem... I każdy kto jeździł tym Side by Side'em wie o czym mówię... Dla przyquadu na ostatnim Poland Trophy jeździliśmy Suzuki KingQuadem 750 AXi wypożyczonym do testów przez Suzuki Motor Poland...
Ale czyje relacje Twoje czy moje? A wiesz o czymś, o czym ja nie wiem?MaciekP:
Nigdy nie wiadomo jak układają się w danym momencie relacje z ATVP i Michałem Mazurkiem....
Czyżbyś obraził się na środowikso quadoweMaciekP:
...Nic to. Rajd to to de-facto impreza integracyjna quadowców i ewentualne animozje (jeżeli są) warto odrzucić dla dobra srodowiska!
Póki co quadowa emeryturka :)
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
Ja jak zwykle na ostatnia chwile. Troche pózno ale własnie zapadła decyzja ze sie wybiore. ( O ile Dorotka mnie jeszcze gdzies zapisze. Zgłoszenie wysłałem wcześniej, ale własnie zakończony urlop opóznił wpłate wpisowego.)
Mam pytanie. Czy ktoś nie ma pary??
I drugie pytanie. Czy sie zTeamuje ze mna??
Ze wzgledów rehabilitacyjnych zabijać sie nie będę na trasie, ale rekreacyjnie tez nie zamierzam jechać
Klasa EX.
Mam pytanie. Czy ktoś nie ma pary??
I drugie pytanie. Czy sie zTeamuje ze mna??
Ze wzgledów rehabilitacyjnych zabijać sie nie będę na trasie, ale rekreacyjnie tez nie zamierzam jechać
Klasa EX.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK