prośba o pomoc w wyborze gadżetu :)
-
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Nigdy nie kupuj facetowi, czegoś co może zostać użyte przeciw tobiemesel:
a może profesjonalną maczetę Fiskarsa
To może do maczety, albo zamiast - gustowną saperkę...
Albo Kinetyk - lina kinetyczna do quada (służy do dynamicznego wyszarpywania głęboko zakopanych quadów przez drugi pojazd)
Maczeta Fiskars (tasak, karczownik)
Może to nie są zbyt kreatywne prezenty z kobiecego punktu widzenia, ale ON powinien się z tego ucieszyć jak małe dziecko...
Podałem przyquadowe linki, wystarczy kliknąć...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
I jeszcze mi się przypomniał - zestaw Bluetooh do kasków - potrzebne są 2 słuchawki - koszt 2 x 700 zł / komplet 2 słuchawek. Bo jak jeździsz z nim na quadzie to będzie mógł z tobą bez problemu rozmawiać. A jak jeździ sam na quadzie, to kup mu tylko jedną słuchawkę, którą można sparować z telefonem i będzie mógł podczas quadowania rozmawiać z tobą bez problemu.
Zaquadam, że Twój mąż nie traktuje quadowania jako chwilowej ucieczki od żony
Test takiego zestawu przeczytasz sobie tutaj -> Bronek jak mnie słychać… – czyli test interkomu bezprzewodowego w technologii bluetooth, a kupisz go np. we Free&Fun czy na www.Motocombo.pl
Zaquadam, że Twój mąż nie traktuje quadowania jako chwilowej ucieczki od żony
Test takiego zestawu przeczytasz sobie tutaj -> Bronek jak mnie słychać… – czyli test interkomu bezprzewodowego w technologii bluetooth, a kupisz go np. we Free&Fun czy na www.Motocombo.pl
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
To nie jest lenistwo... Przypomnij sobie twoje pierwsze spotkanie z Forum Quadzik.pl i z quadami - też pewnie byłeś troszkę przerażony i nie wiedziałeś jak to ogarnąć.szyka666:
Co nie zmienia faktu że takie prośby to straszne lenistwo jest.
Ja pamiętam swoje zetknięcie z quadami i z Forum ATV Polska (bo quadzikowego wtedy jeszce nie było) - minęło trochę czasu zanim nie zarejestrowałem i ogarnąłem się w tej kwesti...
Ale powróćmy do pomocy nawiedzonej...
Grzegorz Głowienka:
Już ostatni raz offtopic
Nie byłem przerażony, ale może to wynikac z mojego charakteru i podejścia. Cóż jeśli kogoś to co napisałem uraziło to PRZEPRASZAM. Takie mam zdanie na ten temat. Chyba wolno mi?
To nie jest lenistwo... Przypomnij sobie twoje pierwsze spotkanie z Forum Quadzik.pl i z quadami - też pewnie byłeś troszkę przerażony i nie wiedziałeś jak to ogarnąć.
Ja pamiętam swoje zetknięcie z quadami i z Forum ATV Polska (bo quadzikowego wtedy jeszce nie było) - minęło trochę czasu zanim nie zarejestrowałem i ogarnąłem się w tej kwesti...
Już ostatni raz offtopic
Nie byłem przerażony, ale może to wynikac z mojego charakteru i podejścia. Cóż jeśli kogoś to co napisałem uraziło to PRZEPRASZAM. Takie mam zdanie na ten temat. Chyba wolno mi?
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA: